Daar gaat het deugalarm! Ook RTL Boulevard anti-islam

rtl-boulevard

Tijdens een discussietje in RTL Boulevard over de islam-uitspraken van Erica Meiland, waar Bridget Maasland uitgesproken tegen de familie is, een knullie zogenaamd de redelijke verslaggever wil uithangen en Lex Uiting een beetje advocaat van de duivel speelt, werd kopdoek gezegd in plaats van hoofddoek en nu moet het programma kapot.

De meest ongrappige vrouw van Nederland, toevallig ook nog eens cabaretier (wat werkelijk alles met haar geslacht en komaf te maken heeft, want anders zou werkelijk geen hond haar ooit vragen), Soundos reageert hysterisch: “Met die kopdoeken”. “We mogen tegenwoordig ook niks meer zeggen?” “Islam is een open wond”.

“Nee! Je mag zeggen wat je wilt! Je moet alleen niet schrikken en janken dat mensen terug praten DIE NIET OP JOU LIJKEN! Dat is de irritatie toch? @lexuiting die expres 2 keer kopdoeken zegt en grinnikt is niet funny. Anti islam mainstream maken of salonfähig is niet funny. En ja, mensen zeggen daar iets van. Zoals ik. En dat mag. Maar ik heb het al duizend keer gezegd. Dit krijg je als je 0 diversiteit hebt bij een programma zoals @rtlboulevard voor de schermen maar ook vooral achter de schermen. Maar ondertussen wel grote mond hebben over de maatschappij terwijl de maatschappij totaal niet terug te zien is in hun programma. Heb ik trouwens keer tegen ze gezegd en dat werd mij totaal niet in dank afgenomen. Feiten. Dat mag je niet zeggen. Ik mag minder zeggen, maar ze mogen wel over jouw ass lullen en je dehumaniseren met een woord als kopdoek. Je bent niet funny @lexuiting. Je bent niet “lekker aan het schuren”. Je bent een onderontwikkelde man die in paniek is omdat hij te weinig talent heeft. En ja, dat mag ik zeggen. Challas!”

Stukje nuance naar de mensen toe van El Ahmadi. Maar even wat vragen. Het programma moet divers, maar mag niet de mening van Erica Meiland verdedigen. Dat is weinig divers. Dat is maar een eenzijdige mening. Hoezo kan een programma of een mens niet over de maatschappij praten als je niet “inclusief” bent? Dat zou betekenen dat Soundos haar waffel moet houden over alles wat Nederlands is en met de Nederlandse cultuur en traditie te maken heeft. Doet en hoeft ze ook niet.

Waarom de term dehumaniseren? Welk mens wordt hier gedehumaniseerd? Een hoofddoek wordt kopdoek genoemd. Een ander woord voor hoofd is kop. Er wordt geen mens hier besproken, maar een lap stof. Daarnaast is dehumaniseren een extreem zware aantijging. Zeker als niemand wordt gedehumaniseerd. Maar waarschijnlijk kent ze niet de betekenis van de term. En om het hele argumentenpallet vol te maken valt ze Lex Uiting persoonlijk aan met dat hij een onderontwikkelde man is, die in paniek is omdat hij te weinig talent heeft. Daar heeft ze dan wel weer gelijk in, maar daar zou ik als totaal niet humoristische humorist mijn kop (hoofd) over houden. Challas!

25 reacties op “Daar gaat het deugalarm! Ook RTL Boulevard anti-islam

 1. Jan Smegma zegt:

  Misschien kan ze een keer in Mekka optreden, kijken hoe leuk Islamieten haar nou echt vinden… Die wordt dezelfde dag nog gestenigd uit naam van die tolerante religie.
  Walgelijke vrouw/transformer.

  20
  8
 2. Robbie zegt:

  Dit is ook echt het hele probleem he. Zelf wel Nederlanders en de Nederlandse tradities/gewoontes op de maat nemen, maaaaaar zodra het ineens over in dit geval de Islam gaat dan ist oorlog. Neem nou die Brabon3g3r (Steven). Eerst is alles best, dan flink gaan cashen en dan issie ineens slachtoffer van de slavernij en wil geen Brabon3g3r genoemd worden. En heb je ooit Nederlanders gezien of gelezen die er een probleem van maakte dat er grappen over werden gemaakt??? Gezeik altijd…….

  14
  6
  • Braboneegert zegt:

   Tjah hij was altijd de Braboneegert en durfde als een van de weinige de klassieke neegergrappen te maken o.v.v. ‘de uitgedroogde put humor’ totdat hij zogenaamd door zijn directe omgeving ter verantwoording geroepen werd. Het kon ineens niet meer.
   Ik krijg het idee dat het typetje Braboneegert misbruikt heeft om snel bekendheid te kweken. Alsof die familie jaren later pas komt aanzetten met het feit dat een Braboneegert toch echt niet kan. Puur gelul!

   8
   12
 3. Soundos El Ahmadi zegt:

  Soundos El Ahmadi is de laatste die moet gaan zeiken.
  Soundos El Ahmadi heeft alle kansen die Nederland biedt gehad en nog is ze mislukt.
  Of in Ruttes terminologie te eindigen. Als je het hier niet bevalt rot je maar op.
  Moet je eens kijken hoe snel Soundos terug rent wanneer ze uitgekakt wordt wanneer ze ook maar 1 been zet op Marokkaanse grond.

  10
  10
 4. De onderkin van Jan Roos zegt:

  We worden bedreigd door de moslims
  Ja, wij zijn bang voor de islam
  We worden bedreigd door de moslims
  Hun pastoor heet een imam

  6
  11
 5. Blijblijei zegt:

  Je hebt erg mooie Marokkaanse dames er tussen zitten dus een keer rotzooien met een leuk exemplaar. Graag! Alleen dat vreselijke geloof houd mij tegen. Een uurtje rommelen weegt niet op t.o.v. het gezeik wat je er mee krijgt met die hele familie.
  Nu over Soundos. Mijn portie Soundos El Ahmadi geef ik aan fikkie! Tis net een kerel waar een kutje op is getekend.

  10
  12
  • И. Иødrøg zegt:

   Ik heb er al zoveel gehad, dat ik niet eens meer into Hollandse meisjes ben. Ze houden allemaal ongelooflijk veel van seks en jij bent de eerste partner met wie ze het hebben gedaan. Maar alle standjes kennen ze uit hun hoofd.

   Allemaal hypocriet gedoe. Anaal is meer harram dan vaginaal, alcohol is nog erger. De andere wil wil maagd blijven en moet dus anaal worden genomen.

   Het slaat allemaal nergens op.

   9
   16
 6. Dwight zegt:

  Deze reactie van transformer Soundos en andere ‘cultuurverrijkers’ geeft precies aan waarom het zo’n kudtideologie is. Compleet gebrek aan zelfreinigend vermogen en geen kritiek dulden. Wat alleen gebeurt bij totalitaire ideologieën. En dat past dan weer goed bij het onderdrukken (van de individualiteit) van de vrouw door haar te verplichten zich te bedekken.

  9
  3
  • Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

   Exactemente! Een cultuur die 500+ jaar achterloopt op de westerse samenleving en niet in staat is te relativeren.
   Broedermoordenaars en kinderv#rkrachters is waarop het geloof is gebaseerd, het zogenaamd grote heilige boek is een kopietje van de bijbel zoals we die al 2000 jaren in het westen kennen..
   Complimenten, zolang ze vaccinaties weigeren kan de grote opschoning doorgaan.

   14
   1
  • Pa Stinaak zegt:

   Heb dezelfde discussie over kop en hoofd wel eens over een paard gehad. Moest ik even aan denken met de herkenbate respons en dat hoofd van die grapjas.

   1
   7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.