Maxime Meiland zwicht voor het deugvolk

gender-reveal-party-maxime-meiland-chateau

Je hoeft maar lang genoeg op iemand te drukken, hem/haar uit te maken voor van alles en en nog wat en als dat niet lukt aan zijn/haar boterham te zitten. Uiteindelijk heeft iedereen een breekpunt en bij Maxime Meiland kwam die gisteren. Ze bood haar excuses aan voor… ja, voor wat eigenlijk?

Op Instagram neemt ze toch een soort van afstand van haar moeder Erica, waar ze dat eerder niet deed. Zo worden dus scheuringen in families veroorzaakt door de drammers, die vinden dat er maar 1 manier van denken mag zijn. “Dat ik achter mama sta en haar support, wil niet zeggen dat we overal hetzelfde over denken of dezelfde mening delen.” Er heeft waarschijnlijk weer een grote sponsor gemeld die wil dat Maxime zich distantieert van de islam-opmerkingen van haar moeder. En dat is nu gelukt. “Juist in de tijd waarin we nu leven, vind ik dat we meer tot verbinding moeten komen, dan dat we tegenover elkaar komen te staan.”

Ze begint haar excuses met: “Lieve mensen, ik ben erg geschrokken van de situatie de afgelopen dagen en wil hier iets over kwijt. Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. Nederland is (gelukkig) een divers land met vele afkomsten en geloven. Ik respecteer vanzelfsprekend iedereen, ongeacht afkomst of geloof.”

En of ze nog niet genoeg gebogen is doet ze nog even aan een stukje zelfkastijding. “Ik heb mijn les geleerd en ben met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de mensen die zich persoonlijk geraakt hebben gevoeld door deze situatie.” Jammer dat steeds weer mensen door hun knieën gaan voor de deuggestapo. Zo krijgt de cancel culture het voor het zeggen.

13 reacties op “Maxime Meiland zwicht voor het deugvolk

 1. Scarface zegt:

  Vind dit dus echt wel het toppunt van tegenstrijdigheid. Ze mag haar moeder toch gewoon steunen als dochter zijnde.
  Waarom moet dit dan door een vreemde worden opgeschreven? Dit zijn overduidelijk niet Maxime haar woorden!

  15
  0
 2. DikkepretGert zegt:

  Tja… Geld… Geld…. Geld…. Macht…. Macht…. Macht….. 2021 – De mensheid heeft zijn waardigheid en karakter verloren. #tegenwoordigisallesdiscriminatie #staopvoorjezelf #hebeeneigenmening #hetnieuwenormaalisdicatoriaalnormaal #noordkorea #vastgebonden. Al die bedrijven met hun zogenaamde woke cultuur. Ik ben de eerste die op jullie graf trapt als jullie schandaal of failliet gaan.

  Natuurlijk respecteer iedere geloof, alien en dieren. Maar ik mag wel een mening hebben punt. Als geloof x kut geloof vind dan mag ik dat zeggen mensen moeten dikke laag gewoon creeren en niet telkens zeggen ” i feel so offended”. Waar ik wel tegen ben ik uitvoerende acties plegen van discriminatie hetzij zwaar kwetsend of fysiek iemand te lijf gaan. De hele wereld is gek aan worden wij worden ook indirect gehersenspoeld andere standaarden en normen en waarde dit gebeurt sneaky in films,reclames en online. Tuurlijk dingen moeten veranderen maar dat betekent niet doorslaan en onze mening,karakter weggeven enfin genoeg geroddelpraat. Ik wil met 1 ding afsluiten wij zijn mensen oftewel zie je zelf als een ras binnen het dierenrijk, als jij van banaan houd prima, als jij van hazenoten houdt prima, als jij van zalm houd prima, als je van aardbei houdt prima waarom omdat wij mensen zijn onze ras is universieel in het spectrum er is geen goed of fout.

  In plaats van lekker woke zijn kan je ook lekker wokken. In plaats van cancel culture kan je ook pencils kopen. In plaats van offended zijn kan je ook oven bedienen.

  Slaap lekker

  9
  0
 3. Kattekop zegt:

  Tja als ze aan de knaken komen is een mening zo bijgesteld! het draait allemaal om de harde knikkers!
  Maxime je bent sneu en niet geloofwaardig! , nee dan je moeder gewoon een wijf met kloten!

  12
  1
 4. Mabel wist de shit zegt:

  Verdomme Maxime, was nou niet door de knieën gegaan voor dat zooitje. Die kopvodden betalen niets voor jullie hoor. Die zitten op hun eigen satelliet programma’s van the homeland te kijken. Want ze willen ons Nederlanders eigenlijk liever niet. Kopvodden kopen ook geen Emma matrassen, Nivea, Milka, of die vreselijke groene eetboxen met verlepte groente. Nee, de kopvodden kopen bij hun eigen winkels en kijken hun eigen tv programma’s, geef ze eens ongelijk. Eigenlijk had je die hele kopvodden niet gehoord, nergens over maar het verraad komt uit de eigen gelederen. Het zijn die fijne witte mensen, met hun compleet doorgeslagen ideologie van Islam/buitenlander knuffelen die maken deze idioterie allemaal mogelijk. Kopvodden leven in hun eigen wereldje die willen niets met Nederland, Nederlandse producten of Nederlandse tv te maken hebben. Bovendien zijn die vrouwen zelfs zo dom dat ze zo’n ding op hun hoofd zetten.

  12
  0
 5. Maxime waar is de lipstift? zegt:

  Maxime Meiland zwicht voor het deugvolk?
  Maxime Meiland zwicht eerder voor de centen.
  Maxime Meiland heeft pas geleden nog een kapitale villa aan zee gekocht en die hypotheek moet betaalt worden en die 4 cv-ketels in deze mega villa moeten ook stoken. Er bestaat immers geen gratis maaltijd.

  Slaat uiteraard helemaal nergens op wat er gebeurt is maar volgens mij heeft ze geen keuze.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.