Meilandjes ook gecanceld door matrassenboer

De deuggestapo heeft weer toegeslagen. Stopte eerst kaartenbedrijf Hallmark met de familie Meiland, nu komt daar matrassenboer Emma bij. De gedachtenpolitie heeft besloten dat de uitspraken over de islam van Erica dusdanig ernstig zijn dat verdere samenwerking onmogelijk is. Emma gaat nog een stapje verder, die stopt met Maxime om uitspraken van haar moeder. Want ben je dan een stel engnekken bij elkaar.

Ik heb persoonlijk niks met die hele familie en hun programma’s, het boeit me gewoon niet. Maar om nou een dochter te bestraffen vanwege de uitspraken van haar moeder is gewoon heel extreem fout. Dat is zo verkeerd, dat ik niet weet waar te beginnen. Je kan niet iemand anders dan degene die iets zegt verantwoordelijk houden. Nooit. “Omdat wij Maxime niet willen beoordelen op basis van haar moeder, hebben we haar een kans gegeven om publiekelijk te reageren. Ze heeft hier tot op heden geen gehoor aan gegeven”, aldus Emma.

Luister nou even heel snel, stelletje fatsoensrakkers. Je beoordeelt haar nu wel op die uitspraken. En waarom zou een dochter publiekelijk haar moeder moeten afvallen voor een korting op een bed. Pleur nou ff lekker op. Het is te prijzen dat Maxime niet buigt voor dit terreur van de goede bedoelingen. Als ik een Emma Matras had smeet ik hem nu de deur uit. Vieze fascisten.

50 reacties op “Meilandjes ook gecanceld door matrassenboer

   • Trollenvanger zegt:

    SOS redactie: dat is Marco B. niet, maar die Neukgenot. Ik herken hem aan z’n schrijfstijl. Ik ga app weer verwijderen. Ben er zo moe van.

    4
    18
     • Puk zegt:

      He jongens
      Da’s mooi
      Gorfon Neufgenot zit vast te janken

      Zal hem leren zo’n ban
      Kunnen wij weer lekker sparren
      Hier zo op de site

      Blij met m’n weijvie
      M’n weijf is bij me weggegaan
      Zit ik weer op de høb
      Mezelf af te trekken

      Het weer is goed
      Da’s dan weer positief
      Hoop dat die Gorfon wegblijft
      Doe hem toch de groeten

      Mis hem
      Had dat niet anders gekund?
      Een tweede kans misSChiEn
      Was nog niet zo gek geweest

      Nu zonder hem.
      Das ook jammer
      Ik ga weer coke snuiven
      Want heb zin

      Vroeger moest je scrollen
      Nu zie je de vileine berihtjes direct

      Groetjes!

      7
      4
 1. И. Иødrøg zegt:

  Bizar. Haar moeder heeft een mening en ongetwijfeld deelt ze die, maar waarom zou je in hemelsnaam excuses moeten maken voor iets dat je ouders hebben gezegd. #stopdecancelculture

  38
  3
  • Henk zegt:

   De boel bewust verzieken is wat anders dan een mening hebben en delen. Ik merk dat roddelpraat juist iedereen hier de mogelijkheid geeft om (anoniem) te reageren, zonder account te hoeven maken. Hopelijk wordt de groep die hier de boel loopt de verstieren in de comments niet te groot. Dat iemand irritant is of een kut mening heeft is prima maar ga niet de hele comment sectie volplempen met complete onzin waardoor de reacties van anderen wegvallen.

   12
   2
  • И. Иødrøg zegt:

   Kijk, dat je je merk wilt beschermen is nog tot daaraantoe. Daar mag je best iets voor opnemen in een contract. Maar dat Maxime – hoewel ik haar niet kan uitstaan – excuses moet aanbieden voor iets dat haar moeder heeft gezegd slaat natuurlijk helemaal nergens op. Bij deze ook excues voor alles wat mijn ouders ooit hebben gezegd. Het zal vast niet allemaal woke zijn geweest.

   14
   4
 2. Mabel wist de shit zegt:

  Die matrassen van Emma stinken nog erger dan de vis van een bekende vishandel. Je kan niet voor niets geen reactie op google reviews achterlaten. Smerige stinkende nesten zijn het!

  18
  1
 3. François Berkhout zegt:

  Bijna alle reacties hier komen van één en dezelfde persoon die als doel heeft deze app/site te verzieken.
  Pure zwakte en zwaar teleurstellend dat RP niets daaraan doet.

  5
  2
 4. Teuntje zegt:

  Bah waar slaat dit allemaal op? Erica Meiland heeft een mening,ze is hier eerlijk en open over en dat vind ik klasse! komt voor haar mening uit en blijft erbij! top wijf!
  en met haar denken vele anderen precies zo maar die durven er niet voor uit te komen!

  9
  0
 5. Fitz Gerwitz zegt:

  Tsja, zo rollen de fascisten: adverteerderbellen, werkgever bellen, kinderen aanvallen, kapot moet je als je niet de ge-accordeerde mening hebt. Hele enge mensen.

  8
  0
 6. Erica zegt:

  Inmiddels heeft Maxime het Emma Matras retour gezonden en voor Hästens gekozen. Het is een geluk bij een ongeluk want Maxime is nu lekker uitgerust als ze opstaat en dat was met het Emma Matras wel anders. Ook is die verschrikkelijke chemische lucht nu uit de slaapkamer verdwenen, samen met het matras.

  6
  1
 7. De Ketjap Postbode zegt:

  Helemaal mee eens. Het is te sneu voor woorden dat zij word afgerekend op de woorden van haar moeder. Wat haar moeder aan achterlijke taal uitkraamt moet zij weten, maar dan kan je niet zeggen dat die dochter daarvoor verantwoordelijk is en dus de samenwerking stopt.

  Kutbedrijf dus.

  Ik heb overigens nog wel een matrasje over voor Maxime.

  1
  0
 8. ShirmaMousse zegt:

  Wat een enge wereld leven we toch in. Een scherpe mening, zoals Erica heeft in dat boek, is gelijk een directe reden tot cancelen.
  Ze was voor het boerkaverbod, omschreef het als pinguins en zie hier de cancelcultuur. Godverdegodver, wat een idioterie.
  Erica heeft gewoon gelijk dat Nederland zich aanpast aan andere culturen en niet andersom. Let wel, iedereen die hulp nodig heeft is (indien het past) welkom, maar de media slaan nu he-le-maal door met inclusiviteit en alle bijbehorende tamtam.

  2
  0
 9. Halve gare zegt:

  Haar de kans te geven publiekelijk te reageren?
  Wat is dit voor omgekeerde wereld? Wat kan een ander persoon hier aan doen? Zo kun je alles wat krom is recht lullen. Overigens valt het mij vaker op dat hoe duurder en luxer het merk, des te meer ze willen deugen.

  Alsof het gros van die irritante buitenlanders deze zich aangesproken voelt deze luxe kan veroorloven. Niet dus. Het grootste gedeelte met de grootste bek staan naast het feit dat ze vooraan staan bij de rellen. Tevens vooraan wanneer het gratis geld wordt uitgedeeld.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.