Erica Meiland heeft niets met boerka’s, mensjes boos

erica-meiland

Ondanks dat dit geen politiek kanaal is en we dat ook zo willen houden, lijkt het mij toch vrij normaal dat je een boerka niets vindt. Het is de meest grove uiting van vrouwrechtenschendingen die met het blote oog te zien is. Dat gezegd hebbende blijkt dus dat je dat niet mag vinden, ondervindt ook Erica Meiland.

In het boek ‘De motor achter de Meilandjes’ schrijft Erica ook over haar politieke denken. “Ik heb echt niks tegen buitenlanders. Als mensen hier komen en ze doen hun best en ze integreren, vind ik het helemaal geen probleem. Maar die klaplopers die allemaal geld naar Turkije sturen en zo, daar hebben we geen behoefte meer aan. Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wil gewoon de wind in je haren voelen. Dát is vrijheid. Ik ben ook voor een boerkaverbod.”

En dat mag je niet zeggen van de politiek correcte woke types van de Grachtengordel. De mond vol over vrouwenrechten, behalve als het niet past in hun deugverhaal. Dan is het even geen punt meer.

26 reacties op “Erica Meiland heeft niets met boerka’s, mensjes boos

  • Pino Pino zegt:

   Serieus dit 🤣 misschien toch handig dat mensen zich wat meer gaan verdiepen in de islam op zich want zie hier een hoop mensen die echt geen idee hebben waar ze over praten inclusief de familie meiland die toch al niet te snugger overkomen

   3
   14
   • De Journalist zegt:

    Jammer genoeg is dat hele Jinek niet te harden zo totaal vol-ko-men kut, zelfs de NPO zou het nog niet willen hebben en dat zegt wat. Dat komt door al die weerzinwekkende fake ass BN’ers die er 24/7 zitten om hun middelmatige RTL-poep te verkopen aan het hersenloze debielenpubliek

    5
    1
 1. Robbie zegt:

  Groot gelijk heeft ze!!! En ja schijt aan dat het mensen boos maakt, ze worden sowieso wel boos. Ik las in de krant (geloof ik) dat er stond dat Erica ‘zelfs’ bij de PVV wilde gaan werken. Dat ‘zelfs’ bewijst wel dat ook media echt hieraan meedoen. *high 5* Erica…..

  65
  6
  • Realist zegt:

   De main stream media zijn de grootste ophitsers van de wereld. Proberen bewust hele volksstammen gek te maken en mensen in een hoekje te douwen. Zijn de laatste jaren heel erg bezig om een tweedeling in de maatschappij te creëren. Zijn ook grotendeels debet aan crisissen en oorlogen.
   Het probleem is dat dit het verdienmodel is van deze mongolen. Angst zaaien, paniek , drama , sensatie , verdriet. Alles om clickbaits binnen te halen.
   Schijnbaar zijn er ook nog veel mensen die dit serieus nemen en hier in trappen.

   41
   6
   • Robbie zegt:

    Klopt helemaal, en het is best erg. Maar het lijkt wel te lukken, de tweedeling en kloof tussen mensen word alleen maar groter. Terwijl ik altijd dacht beetje naïef van me, dat we juist dichter bij elkaar moesten komen en elkaar helpen enzo. Blijkt verdomme het tegendeel waar te zijn en komen we ook geen steek verder met elkaar…..

    16
    5
  • Bert van de Spring zegt:

   Boerkaverbod?
   Het is al absurd dat deze uitwas van een middeleeuws geloof het tot ons koude kikkerlandje heeft gered, en bizar dat zo iets dergelijks nog werd gedoogd ook.

   Oke oke.

   Die boerka is slecht, maar nóg slechter was het dat de liefhebbende echtgenoten van de bedekte vrouwen hun eega’s verboden de straat op te gaan zónder een boerka.

   Gaan we ons dan niet beter afvragen of we wellicht misschien deze religieuze haatbaarden die géén Jan of Piet heten moeten gaan verbieden?
   Is het dan misschien niet beter oor onze cultuur om deze middeleeuwse religieuze fanatisten de toegang tot onze vreedzame samenleving te ontzeggen? En moeten deze mannen die geen boodschap hebben aan integratie of inclusief samenleven in Nederland met de Nederlanders ook meteen met de vrouwen waar ze mee getrouwd zijn in Ethiopië of Islamabad tegen gehouden wordenbij de poorten van Europa?

   Het zijn de kleine linkse partijen die dit gedachtegoed bijéén proberen te houden en keihard roepen dat alles maar moet kunnen, maar het zou zó ontzettend fijn zijn als iemand eens opstaat en zegt: Het is genoeg! Er zijn grenzen!

   Volgens mij is dit de mening van veel Nederlanders. Niet voor niets zitten die linkse partijtjes met een minderheid. Ze kunnen alleen hard roepen en soms mensen cancelen.
   Daar zouden we wat aan moeten doen.
   Een cordon sanitaire zou hier wel op zijn plaats zijn. Cancelen die hap.

   35
   4
   • Beckham van Glanerbrug zegt:

    Klopt. De enorme tolerantie van links richting de Islam is de reden dat links volledig is geminimaliseerd in Nederland. Zodra de PvdA zijn standpunt aanpast, is de PvdA weer de grootste partij (zie Denemarken). De meeste Nederlanders stemmen namelijk helemaal niet rechts omdat ze fan zijn van de privatisering van de zorg of energiebedrijven, maar alleen vanwege het gepamper van een groep mensen die niets met NL te maken wil hebben maar wel het geld wil.

    Overigens vind ik de houding van de progressieve partijen richting de aartsconservatieve Islam opmerkelijk. Het partijprogramma van Groen Links komt namelijk op geen enkel punt overeen met de Koran.

    11
    1
    • Grote Beer zegt:

     GroenLinks zeg je.
     Waar de secretaresse van de Nederlandse tak van de Moslimbroederschap een zetel (9de plaats) zou krijgen.

     GroenLinks is een rotte plek in het politieke theater. En die halve Marokkaanse schoolverlater is een praataap die alleen in quotes kan denken.

     GroenLinks en Dogma’s.
     Sinds Femke Kaakklem is het niet meer zo erg geweest.

     17
     1
   • Hans Worst zegt:

    Misschien eens een klein beetje duiken in de middeleeuwse geschiedenis? Daarnaast heb ik de wereld rond gereist. Overal mensen hartelijk en hatelijk. Oprecht en nep. Zelfs strijdende partijen waar ik aan beide zijden fijne en nare mensen ervaarde. Absurd. Verdeling beter ergens anders zetten. Want als jij tegen de moslims schopt heb je er nog niets van begrepen en zullen je “oplossingen” een probleem zijn.

    1
    4
    • Mmxxx zegt:

     Wanneer je je prettig voelt in een moslim land komt dat meestal door de dictator die de boel onderdrukt en zorgt dat moslims niet de letter van de koran gaan volgen.

     0
     1
 2. Klaas Vaak zegt:

  Het is mooi dat mevrouw Meijland dit onderwerp bespreekbaar maakt.

  In India (1.38 miljard inwoners) lopen miljoenen heilige koeien rond.
  Hoor je niks van in Nederland.
  Hoe zou dat nou toch komen?

  13
  1
  • Gordon Neukgenot zegt:

   Ons Jan met een hoofddoek of bedekking. Waar hebben we dat eerder gezien. In Amsterdam toen die malloten van de geheime politie hem flink toetakelden.

   5
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.