Erica Meiland heeft niets met boerka’s, mensjes boos

erica-meiland

Ondanks dat dit geen politiek kanaal is en we dat ook zo willen houden, lijkt het mij toch vrij normaal dat je een boerka niets vindt. Het is de meest grove uiting van vrouwrechtenschendingen die met het blote oog te zien is. Dat gezegd hebbende blijkt dus dat je dat niet mag vinden, ondervindt ook Erica Meiland.

In het boek ‘De motor achter de Meilandjes’ schrijft Erica ook over haar politieke denken. “Ik heb echt niks tegen buitenlanders. Als mensen hier komen en ze doen hun best en ze integreren, vind ik het helemaal geen probleem. Maar die klaplopers die allemaal geld naar Turkije sturen en zo, daar hebben we geen behoefte meer aan. Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wil gewoon de wind in je haren voelen. Dát is vrijheid. Ik ben ook voor een boerkaverbod.”

En dat mag je niet zeggen van de politiek correcte woke types van de Grachtengordel. De mond vol over vrouwenrechten, behalve als het niet past in hun deugverhaal. Dan is het even geen punt meer.

26 reacties op “Erica Meiland heeft niets met boerka’s, mensjes boos

  • Pino Pino zegt:

   Serieus dit 🤣 misschien toch handig dat mensen zich wat meer gaan verdiepen in de islam op zich want zie hier een hoop mensen die echt geen idee hebben waar ze over praten inclusief de familie meiland die toch al niet te snugger overkomen

   3
   14
   • De Journalist zegt:

    Jammer genoeg is dat hele Jinek niet te harden zo totaal vol-ko-men kut, zelfs de NPO zou het nog niet willen hebben en dat zegt wat. Dat komt door al die weerzinwekkende fake ass BN’ers die er 24/7 zitten om hun middelmatige RTL-poep te verkopen aan het hersenloze debielenpubliek

    5
    1
 1. Klaas Vaak zegt:

  Het is mooi dat mevrouw Meijland dit onderwerp bespreekbaar maakt.

  In India (1.38 miljard inwoners) lopen miljoenen heilige koeien rond.
  Hoor je niks van in Nederland.
  Hoe zou dat nou toch komen?

  13
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.