Online hater Sander Schimmelpenninck doet zielig

Sander Schimmelpennink discrimineert

Wat een gigantische huilstruik ben je dan? De man (1 meter 50) die werkelijk alles en iedereen voor dom, lelijk, nazi, hufter en ga zomaar even een half uurtje door uitmaakt zit te piepen over online haat in de Telegraaf. Deze kerel wil dat Jan Roos een jaar de gevangenis ingaat om zijn mening.

De man noemde onze vriend Floris Wyers laatst nog proleet. Hij zeek nationale held Max Verstappen online af. Hij beledigde mensen zonder vaccins en autosportliefhebbers. En noemde Roddelpraat, en dat is nog het ergste, een lowlifeshowtje. En nu janken dat ie gepest wordt en gecanceld. Flikker op joh.

10 reacties op “Online hater Sander Schimmelpenninck doet zielig

 1. No name -no shame zegt:

  Sander Schimmelpik isgecanceld omdat het een kleine pedo is die geylt op prinsesje. En hij heeft de Nederlandse huisvrouw in huurwoningen beledigt door zeggen dat het allemaal gewillige snollen zijn. Beetje kansloos als je het mij vraagt.
  Daarom zit deze vieze vreemdganger nu bij z’n onwetende zweedse huisvrouw in zweden. Totdat ze hem eruit trapt als ze hoort van een kleine viespeuk het eigenlijk is.
  Wie stuurt r even een berichtje?

  43
  3
 2. Timmy zegt:

  Max Verstappen een held. Voor belastingontwijkers allicht. Kijk ingenieurs win je een oorlog mee. Max skills waren decenia terug al redundant. Ga maar wapperen met je vlaggetje voor je held. En Schimmelpenninck. Laat ik maar bescheiden blijven en lachen om mensen en voetstukken. Land vol dwazen. 😂

  2
  7
 3. Henk Burgers zegt:

  Kijk eens naar die kop van die Schimmelpenninck hierboven op de afbeelding. Die nepgrijns zegt mij meer dan genoeg. Definitief weg met dit soort verschrikkelijke figuren in de media.

  4
  3
 4. Naam zegt:

  Over de Belg Max Verstappen heeft hij anders wel gelijk. Maar dat wil het klootjesvolk niet horen.

  3
  3
 5. Ron Stevens zegt:

  Ik zag die dwerg laatst in een NPO programma over armoede of zoiets, gaat die pipo een arme alleenstaande huisvrouw geld aanbieden uit z’n eigen zak om effe lekker te scoren op tv. Ze nam het niet aan. Trots, kun je niet kopen mensen.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.