Sukkel Sander Schimmelpenninck

Het omhooggevallen keuterboertje uit de Achterhoek wilde zich weer eens laten gelden. In de adelstand verheven door Napoleon, na heulen met de vijand, en nu de leuke linkse jongen uithangen met een hete aardappel in zijn keeltje. Enfin, die verschrikkelijke flapdrol moest even het wereldkampioenschap van Max Verstappen afzeiken.

Wat is het toch een naar mannetje (1 meter 55). Samen met Jaap zonder Nek.

37 reacties op “Sukkel Sander Schimmelpenninck

  • Dasteve zegt:

   Er waren tijden waarin mensen van “adel” verkregen door heulen met de vijand “meer” waren dan de gewone man.
   Het blijft voor schimmelpiemel lastig te accepteren dat een ieder nu iets kan bereiken

   6
   2
 1. Jan Peter Balkenende zegt:

  Denkt hij ook zo over asielzoekers? Die komen hierheen en maken alleen maar geld op. Dat kan echt niet Sander, iedereen is welkom. Waarom is iemand die meer belasting betaald meer nederlander dan iemand die alleen maar belasting opmaakt. Zijn die mensen niet welkom bij ons? Misschien moet Sander eens goed nadenken over zijn standpunten, dit kan echt niet meer in 2021.

  22
  12
 2. TF zegt:

  Wat een kluns. Omdat trots zijn niet mag van hem?
  7 miljoen tv-kijkers (dank, Ziggo) afzeiken.
  Dat komt in de buurt van een totaalfaal.
  Wanneer wordt die tuinkabouter gecancelled?

  34
  4
 3. The godfather zegt:

  Dan toch liever een in Monaco wonende Belg, dan een mislukte presentator die op een minderjarig prinsesje valt en bevriend is met een man zonder nek.

  24
  6
  • Geert van der Staaf zegt:

   Is toch beter dan een veroordeelde Marokkaanse crimineel met twee paspoorten die van tijd tot komt kickboxen in Nederland.
   Maar daarover hoor je die gnoom weer helemaal nooit. Veels te bang om in tweeën getrapt te worden door de landgenootjes van die aap.
   Die Schimmelpenis heeft wel een grote bek maar totaal geen lef.

   19
   1
 4. Jan (echte naam bij de redactie bekend) zegt:

  Niet vaak, maar nu ben ik het wel met Schimmelpenninck eens. Eindelijk iemand die de waarheid zegt!

  Tja, dat zoveel mensen moeten teren op het succes van een ander zegt toch een hoop, of niet Jan Roos? Stel dat je 20 jaar bent, als een gek staat te springen in een oranje shirt of Red Bull-kostuum, dan heb je niet echt veel vertrouwen in de toekomst dat je zelf ook maar iets gaat betekenen. Bij velen die ik gisteren heb moeten aanschouwen op de buis is de ontwikkeling helaas (te) vroeg gestopt.

  Daarnaast, de uitslag lag al vast. 5 ronden voor het einde met een voorsprong van 12 seconden voor Hamilton. En dan bij de safety car alle andere bolides tussen Hamilton en Verstappen weghalen om ‘het nog een eerlijke en spannende laatste ronde te laten worden’?

  Enfin, laten we het weer over belangrijke zaken hebben!

  43
  32
  • Jan van Lauwersoog zegt:

   Nee.
   Je hebt helaas voor jou ongelijk.
   Het is duidelijk dat je geen idee hebt waar het hier over gaat.

   Beter blijf je een beetje dralen op de website van de Libelle of de Weekend
   Misschien dat je daar mee kunt komen met de breiende bejaarden.

   Voor decreet klets je slappe onzin.
   Doei.
   Tot nooit meer ziens.

   19
   27
 5. Gerry van Onder zegt:

  Schimmelpenninck is een sukkel, toch ben ik het dit keer met hem eens.
  Schimmelpenninck speelt het alleen niet zo handig nu net na een sportieve prestatie van wereldklasse.

  Het is tegenwoordig de elite tegens ons, het gewone volk.
  Waarom moet ik met een normaal inkomen meer dan 50% belasting afdragen en komen rijkestinker-elite als Verstappen, Musk, Page, Bezos en van dat soort idioten er vanaf met 0% of 0,0,04% via Monaco of weet ik wat voor onbekend pleuris eiland in de stille Zuidzee.

  Waarom moet ik verplicht van het gas af, terwijl er op het zelfde moment puur voor het plezier pelotons vrachtwagens vol met vaten fossiele brandstof en meer dan 256,551 ton koolstofuitstoot de lucht in gaat per jaar voor wat F1 raceauto’s inclusief entourage. Op nagenoeg hetzelfde moment dat elite Bezos, voor de gein toeristen de ruimte in schiet waar je qua uitstoot bang voor wordt. Maar de normale burger moet maar zijn bek houden en over op een elektrische schijtbak en warmtepomp.

  Flikker toch op!
  Het slaat echt helemaal nergens meer op. Wanneer gaat iedereen zijn eerlijke deel bijdrage?

  35
  19
   • Jolanda zegt:

    Gerry heeft wel een punt vind ik.
    Typisch Nederlands om overal lekker weg te kijken en een grote bek te hebben achter het hek (internet). Iedereen is toch gelijk? Niet waar. Mag jij mij uitleggen waarom ik met mijn kleine loontje een fors deel moet afstaan en Prins Max 0.0 terwijl hij makkelijk wat kan missen met dat fortuin van hem.

    14
    3
     • Jolanda zegt:

      Kijk kijk daar hebben we zo’n betweter. Als betweter weet je dat je over je inkomsten uit het buitenland ook gewoon belasting betaald.
      Je bedoelt vast geen inkomstenbelasting via ministaatjes als Monaco.

      Echter deze staatjes accepteren enkel potentiële inwoners met zeer groot vermogen. De gewone man mag gewoon betalen en komt er niet voor in aanmerking.

      Maar dat is ook typisch Nederlands.
      Als het Max is dan is het best, knijpen we een oogje dicht, heb je een opmerking over Max dan krijg je een grote bek terug.

      Wat is dat toch met mensen net als jouw die zo boos kunnen worden om niets? Ben je een nobody en heb je verder geen leven dat alles gaat of staat met het succes van Max? Ben jij het die savonds eenzaam en alleen een kant en klare maaltijd zit weg te duwen? En ben jij het die niemand vraagt om mee te gaan en helemaal alleen in het weekend zit te wachten tot het weekend weer voorbij is zodat je weet kunt gaan werken?

      9
      1
     • Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

      Weer op roddelpraat kunt gaan spammen
      Je hebt het tegen die kale marekaan
      En verder maak je taalfouten, jou is een aanwijzend ipv een bezittelijk voornaamwoord dus zonder -w. Wat heb je nog meer niet geleerd op school?
      En verder heb je alle kenmerken van een vrouw: kletst maar door, heeft haar punt allang gemaakt en gaat dan drammen.
      Het ergste is nog dat je gelijk hebt. La je tussen de 30 en de 43 bent wil ik wel graag met je afspreken want ik wordt verliefd op jou, dat voel ik.
      Als je ook nog een dikke reet hebt en putjes in je billen, een brilletje met meekleurende glazen en geëpileerde wenkbrauwen dan kom ik graag met jou in contact.
      Mail ff naar de redactie graag, ik ben van de lichttechniek.
      Dwz. Ik doe af en toe de tl-balken aan in dat hij van ze. Onbetaald. Want er zijn nog niet genoeg abonnees. Dus ik ben altruïst. Liefs.
      Henry

      3
      0
     • Jolanda zegt:

      Hoi Henry, Blijkbaar maak ik een fout. Fout is fout dus dank voor je feedback.
      Wanneer ik vervolgens jouw reactie lees, lees ik ‘ik wordt’. Dan breekt mijn klomp.

      In de ik vorm is het nooit stam + t. Ik word en jij wordt.
      Dus wanneer je de volgende keer feedback hebt.
      Controleer je dan even eerst je eigen werkje? Dank je

      5
      0
 6. Robbie zegt:

  Nu schrijft er weer een Nederlander historie, moet die weer zeiken. Maar als er een Nederlandse nicht, of Nikky presenteerd het songfestival wint waarbij van alle kanten in en uit word gevlogen hoor je hem vol lof spreken. Vermoeiende kerel zeg gadverdamme hee

  8
  3
 7. Jan Smegma zegt:

  En toch heeft hij inhoudelijk wel gelijk.
  Zelfs de moeder van Max heeft verklaard dat hij helemaal geen Nederlander is maar Belg. Zo beschikte hij ook niet eens over een Nederlands paspoort de eerste jaren van zijn carrière maar reisde het F1-circus rond met een Belgische.
  De enige reden dat hij als Nederlandse coureur door het leven gaat is vanwege het feit dat hem sneller een racelicentie werd toegekend door de Nederlandse bond dan de Belgische, die deden wat moeilijk over zijn leeftijd toen. Dus iedereen is aan het juichen voor een Belg die nog nooit één dag in Nederland heeft gewoond. Wat verder niets afdoet aan zijn prestaties.

  6
  13
  • Nonkel Lowie zegt:

   Nederlanders zijn dan ook erg goed in kuddegedrag. Dat zie je ook bij voetbal. Tribunes vol met dom volk in het oranje, allemaal elkaar napraten maar niemand die kan uitleggen wat buitenspel is.
   En 2 weken later staat hetzelfde gepeupel weer net zo te hossen bij die flikkers van de Toppers.
   Zoals ons Jan zou zeggen: Walgelijk!

   9
   7
 8. Mabel wist de shit zegt:

  Jammer dat ook voor onze Schimmelgnoom geld voorop komt. Overigens had ik niets anders verwacht. Maar, waarom is hij dan op komen draven op een Shell happening? Hoe zit het trouwens met dat vreemdgaan, daar is Roddelpraat nooit meer verder op gegaan. Hij zou na afloop van een première verdwenen zijn met een of ander mokkel in een taxi en verder ging het verhaal niet.

  2
  3
 9. Mappy zegt:

  Ach wat moet ik nog zeggen over die oetlul.
  Waarschijnlijk heeft zijn moeder hem direct na zijn geboorte laten vallen
  waardoor hij nu nog steeds last heeft van zijn enigee hersencel die toen beschadigd werd.
  Wat een lutser.
  Laten we positief eindigen en de zus van onze Dennis quoten: Shine like a diamond.

  2
  4
 10. G h b zegt:

  Zelf vliegt meneertje schimmelteenkaas tientallen keren naar Zweden voor zijn nep vriendin die niet echt zijn vriendins. Nog slechter voor het milieu

  1
  1
 11. Max van der Stap zegt:

  Hij komt uit Hengelo (Ov), en dat ligt in Twente, niet in de Achterhoek, Jan! Dat moet jij nu toch wel weten als side-kick van een echte Tukker.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.