Om te gieren! Famke Louise bij Geroezemoes

Geroezemoes Famke Fawry

Vroeger had je een programma dat heette ‘Knoop in je Zakdoek’, tegenwoordig is dat ‘Geroezemoes’. Een show waar geestelijk uitgedaagden met elkaar in gesprek gaan. Fawrynotsawry, de man met het slechtste juice kanaal van het land, interviewt (als je het zo mag noemen) BN’ertjes met een gemiddeld IQ van 80. Dit keer is het de beurt aan dat achterlijke wijf van een Famke Louise.

Het is van een treurig niveau dat je niet zeker weet of je nou moet lachen of huilen als je die twee klapharken met elkaar hoort praten. Wat wel grappig is is dat Famke ook nog even ingaat op haar kort geding tegen Roddelpraat, waar ze haar disstrack weer privé noemt (45:00). Terwijl heel het land weet dat dat een leugen is.

17 reacties op “Om te gieren! Famke Louise bij Geroezemoes

  • Femke Jeantina Loeise Mijer zegt:

   Het lijkt wel of deze Famke Louise licht verstandelijk beperkt is.
   Zeg maar een beetje Tukkertje Lorenzo in een Surinaams lichaam.
   Want de ter…, wat duwt die Slager der bij Famke in los van z’n pielemans?
   Hele koeien en schapen? Wat een regenton is dit geworden zeg.

   19
   0
 1. Pimpernel zegt:

  Ze heeft het hangslot van haar driewieler om haar nek hangen,best wel zwaar aigelek.

  21
  0
 2. Pieter zegt:

  Kansloos allemaal.
  Eensch!! 👍

  Maar nou toch ff een vraagje..
  Hoe groot is de kans dat FarynotSary een stille dood sterft als Jan hem géén aandacht mee r geeft??

  Ik vind het bashen allemaal wel prima maar we Stop making Stupid People Famous en ondertussen wel dus die kansenparel steeds weer podium geven.. hmmmm??

  29
  0
  • Pascallie zegt:

   @Pieter Ja he-le-maal mee eens. Ik begin al te kotsen als hij daar staat op die brug in z’n zwarte coltrui en heel ‘wijselijk’ begint te praten. Ik trek hem gewoon echt niet. Geen idee waarom maar dit is wel echt de allergrootste misbaksel uit Hilversum en het zal mij niks verbazen als hij z’n kontje geeft voor dit “podium” en zwaar aan de coke zit. Liever heb ik dan een Goor of een Patty Patty Patty op m’n beeldscherm om te bashen dan deze narcistische pisnicht. Alle views komen echt door Roddelpraat zelf. Zo zonde.

   14
   0
 3. Hans K. zegt:

  Hield het precies veertig seconden uit.
  Die kerel met die handjes zwaaien.
  Wat een gribus

  17
  0
  • Liz zegt:

   Beetje rustig met Fawry, want volgens mij heeft hij focale aanvallen met intacte gewaarwording. Dus als hij oneens zo raar gaat doen met zijn armen, dat is een vorm van epilepsie. Ik heb niks met zijn juicekanaal, heb niks met hem. Maar vind het wel knap dat hij gewoon zijn ding blijft doen, ondanks dat hij misschien(ik ben ook maar een leek)epilepsie heeft. Ik denk het, weet het niet zeker!

   1
   4
 4. Peppie zegt:

  Iedereen ziet mij als een domme aandacht vragende man, maar achter mijn masker ben ik naast superman ook de ideale man, vader en (schoon)zoon. Ook ben ik net als Famke achter mijn masker lief en begripvol. De man achter het masker kan ook milieu en politieke problemen oplossen en oorlogen beëindigen. Het is zo jammer dat mensen dat niet zien. Ik zelf eigenlijk ook niet, helaas.

  5
  2
 5. Fawrykotsnicht zegt:

  Ze vonden 1 falend programma bij Rumag niet genoeg dus besloten ze er nog maar een te maken?

  6
  0
 6. Anti Alles zegt:

  Hier ga ik niet naar kijken, het zweet breekt me al als de pleuris uit als ik er aan denk.
  Stel achterlijke sjappies bij elkaar. Kansloos volk. Laat dit soort stiefmongolen eens echt werken voor hun geld en iets bijdragen aan de maatschappij.

  11
  0
  • Raimon zegt:

   Wees blij dat je het niet hebt gezien. De eerste seconden waren al schokkend om te zien.

   8
   0
 7. Flappie zegt:

  “Het is heel anders dan juice die leuk is om te lezen, zoals in bijvoorbeeld de Story”. Om te beginnen liggen die fotografen bij mensen in de tuin en rommelen ze in andermans afvalbakken, iets dat ik Jan en Dennis nog niet heb zien doen. Maar even daarna zegt ze dat ze geen verschil ziet tussen roddelbladen, roddelprogramma’s en juicekanalen. Euhm, even daarvoor zeg je nog dat de Story anders is omdat daar leuke juice in staat. Euhm.. Hoort ze zelf wel wat ze zegt?

  1
  0

Reacties zijn gesloten.