Televisie

Ali B tegen Hans Klok: ‘OM heeft niets tegen mij’

Ali B tegen Hans Klok: ‘OM heeft niets tegen mij’

Onze grote vriend Ramin Rezai interviewde de grote goochelaar en stuurde ons alvast exclusief een stukje uit dit interview op. Wat een eer. Vanavond komt het volledige interview online op zijn kanaal, maar wij mogen het alvast hebben over Ali B die aan Hans Klok vertelde: ‘OM heeft niets tegen mij’.

Misselijkmakende praktijken

Ali B wordt nog altijd verdacht van verschillende misselijkmakende praktijken tijdens zijn werk bij The Voice of Holland. Hij is tegenwoordig nergens meer te bekennen, omdat hij probeert weg te duiken van de beschuldigingen die hem achtervolgen. Toch zat hij bij de voorstelling van Hans Klok in de zaal.

Interview met de grote goochelaar

Onze grote vriend Ramin Rezai legde een interview met Hans Klok af en stuurde ons alvast exclusief een stukje op. Wat een eer. Vanavond komt het volledige interview online, maar in dit stukje vertelt Hans over een ontmoeting die hij had met Ali B. Hij komt zelfs een beetje voor de verdachte op.

Hans Klok kwam eerder ook al op voor Danny de Munk die verdachte was in een verkrachtingszaak. Volgens Hans kon hier helemaal niks van waar zijn, omdat hij zijn goede vriend goed genoeg kent om te weten dat hij dat nooit gedaan kan hebben. Dit keer komt hij op voor een andere vriend, Ali B.

Hans Klok over Ali B

Vijf minuten voordat de goochelaar op moest, hoorde hij dat Ali B met zijn nichtje in de zaal zat. Hij noemt het moedig dat Ali zijn show kwam bezoeken. “Ik ken Ali van vroeger en weet je? Het zijn wel allemaal aantijgingen van… het wordt nu weer in twijfel getrokken… Het OM heeft dat nog niet naar buiten gebracht, maar het zal je maar gebeuren. Het zal misschien niet zo’n brave jongen geweest zijn, maar wie wel?”, aldus Hans.

En niet alleen Ali is volgens hem iemand die het zwaar heeft: “Op dit moment is het zo’n hype om beroemde mensen aan de schandpaal te nagelen. Je moet als je bekend bent wel oppassen.” Maar dat vindt Hans sowieso als je BN’ertje speelt: “Als je bekend bent, heb je een beetje een voorbeeldfunctie, vind ik wel. Wat er bij The Voice is gebeurt is natuurlijk wel ernstig.”

‘OM heeft niets tegen mij’

Ramin vraagt zich af of Hans misschien meer weet over de zaak tegen Ali en gooit dan ook subtiel een balletje op: “Over Ali B is nog niet heel veel duidelijk wat daarmee gaat gebeuren…” Hans antwoordt hier gelijk op met: “Waarschijnlijk is het dus helemaal niks. Maar… Hij wilde dat vertellen en toen kwam Ruth Jacott erbij, er kwamen andere mensen bij en toen ging het gesprek weer eigenlijk alleen maar over de show.”

Aha… Dus Ali wilde net aan Hans gaan vertellen dat de zaak helemaal nergens op uit gaat lopen… Interessant. Schijnbaar heeft Ali B zelf veel vertrouwen in de zaak en denkt dat het OM niks tegen hem kan beginnen. Het is nog even afwachten.

[sc name=”hans_klok_ramin_rezai”][/sc]

Nog geen reacties