Nu ook Sander Schimmelpenninck bij PowNed

Als je denkt dat de voormalige werkgever van Jan en Dennis niet dieper kan zinken lukt het ze toch weer. Van verfrissende rebels is de omroep nu het debiele neefje van BNN-VARA geworden. Niet alleen qua boterzachte programma’s, maar ook de gasten die worden uitgenodigd. Nieuw dieptepunt: die nare zakkenwasser van een Sander Schimmelpennick.

Voor de mensen die hem niet kennen. Hij vindt iedereen dom en extreemrechts die het niet met hem eens zijn. Daarbij roept hij steeds dat het helemaal niet uitmaakt dat ie van adel is, maar in elk gesprek gooit hij het onderwerp toch maar even zelf op. Een totaall*l dus. En die Volkskrant-columnist zit dus doodleuk bij PowNed mee te doen met die overrijpe Katja Schuurman en haatspleet Martijn Koning.

Dit zijn precies de mensen waarom Dominique Weesie (walgelijke man) die tent ooit is begonnen. Om Hilversum op te blazen met dit soort politiek correcte slippendragers erbij. En nu is het dus acceptabel voor mensen als Schimmelpennick om bij PowNed te gaan zitten. What next? Haatheks Saskia Noort? Dansmarieke Jan Kooijman? Of de eeuwige tweede viool Halina Reijn? Alles kan tegenwoordig bij PowNed, want de enige missie is nog de zakken van Weesie en Castricum vullen. En als politiek correcte BN’ers ergens geen moeite mee hebben is het dat wel. Het liefst van gemeenschapsgeld.

PowNed lidmaatschap opzeggen kan hier.

Roddelpraat steunen kan daar.

4 reacties op “Nu ook Sander Schimmelpenninck bij PowNed

 1. Rollins zegt:

  Er is helemaal niks mis met mensen die een dubbeltje zijn. Kunnen doodgoede mensen zijn.

  Lastiger wordt het wanneer je een dubbeltje bent dat meent een kwartje te zijn. Het zorgt soms voor wat knarsetanden en wat schaamtevolle pijnlijke situaties waarbij je het liefst even de andere kant op kijkt.

  Ronduit irritant wordt het wanneer de dubbeltjes die kwartjes menen te zijn guldens of knaken de maat gaan nemen. Dat is het treurige voorbij.

  Tragiek is ; Sander is amper 5 cent is.

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Als je Sander zijn mening niet deelt, is er geen gesprek mogelijk en ben je domrechts. Daarna knalt hij je op de blok. Vind het echt een heel zielig kereltje die zich beter voelt dan andere. Sneu figuur…

  0
  0
  • Allochtoon zegt:

   Powned is nu powSHIT geworden!

   O ja. Heeft Sander een landgoed of gaat hij deze ooit erven. Hij kan als deuger zowel links als rechts blij maken. We hebben woningen nodig. Zowel koop als sociale huurwoningen.
   Ik zag een programma op tv dat dit mogelijk is. Dus Sander wees een echte deuger. Zorg voor woningen

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.