Nu ook Sander Schimmelpenninck bij PowNed

Sander Schimmelpenninck heeft de dochter van ... gedaan Sander Schimmelpennink discrimineert

Als je denkt dat de voormalige werkgever van Jan en Dennis niet dieper kan zinken lukt het ze toch weer. Van verfrissende rebels is de omroep nu het debiele neefje van BNN-VARA geworden. Niet alleen qua boterzachte programma’s, maar ook de gasten die worden uitgenodigd. Nieuw dieptepunt: die nare zakkenwasser van een Sander Schimmelpennick.

Voor de mensen die hem niet kennen. Hij vindt iedereen dom en extreemrechts die het niet met hem eens zijn. Daarbij roept hij steeds dat het helemaal niet uitmaakt dat ie van adel is, maar in elk gesprek gooit hij het onderwerp toch maar even zelf op. Een totaall*l dus. En die Volkskrant-columnist zit dus doodleuk bij PowNed mee te doen met die overrijpe Katja Schuurman en haatspleet Martijn Koning.

Dit zijn precies de mensen waarom Dominique Weesie (walgelijke man) die tent ooit is begonnen. Om Hilversum op te blazen met dit soort politiek correcte slippendragers erbij. En nu is het dus acceptabel voor mensen als Schimmelpennick om bij PowNed te gaan zitten. What next? Haatheks Saskia Noort? Dansmarieke Jan Kooijman? Of de eeuwige tweede viool Halina Reijn? Alles kan tegenwoordig bij PowNed, want de enige missie is nog de zakken van Weesie en Castricum vullen. En als politiek correcte BN’ers ergens geen moeite mee hebben is het dat wel. Het liefst van gemeenschapsgeld.

PowNed lidmaatschap opzeggen kan hier.

Roddelpraat steunen kan daar.

WhatsApp Image 2021 04 12 at 02.28.11
Nu ook Sander Schimmelpenninck bij PowNed 3