Kutomroep PowNed nog veel kutter

Powned

Als je dacht dat PowNed niet veel ergere bagger kon gaan maken dan dat ze al doen heeft het goed mis. Het kan dus toch. De Omroep, waar onze fantastische presentatoren nog hebben gewerkt, is verworden tot een zielig hoopje niks dat wanhopig probeert geaccepteerd te worden door alle andere kutomroepen bij de NPO. Nu komen ze met een show gepresenteerd door Katja Schuurman. Godallejezus. De omroep die Hilversum zou gaan opblazen haalt milf Schuurman uit de kraamkamer om iets voor ze te doen.

Schuurman: „Fantastisch om met Goed fout namens PowNed de zondagavond op NPO 3 te mogen bestieren. Een vrolijke panelshow waarin we onderzoeken hoe we kunnen blijven communiceren als er steeds minder ruimte is voor context. We willen rekening houden met elkaars gevoelens en respect hebben voor elkaars ideeën. Welke rol kunnen humor en ironie daarin spelen? Over tal van prikkelende onderwerpen gaan we het hebben, met discussie en een lach. Ik heb er heel veel zin in!”

Martijn de Koning

En om het om het allemaal nog veel erger te maken werkt aan die show niemand minder mee dan de totaal niet grappige cabaretier Martijn de Koning. Jeweetwel, die bij Jinek Thierry Baudet onder mocht kotsen met racistische teksten. En andere naam in het panel is Edson da Graça. Daar hebben we nog nooit van gehoord, maar die zal ook wel driewerf K U van de T zijn.

10 reacties op “Kutomroep PowNed nog veel kutter

 1. Robbie zegt:

  ‘Een vrolijke panelshow waarin we onderzoeken hoe we kunnen blijven communiceren als er steeds minder ruimte is voor context’. Maar wel het publiek opjutten toen Famke in die ene kutshow zat om te klappen toen zij die microfoon uit de klauwen van Dennis sloeg. Toen die zelfs nog in dienst was bij Powned. Echt wat is Powned verloren zeg, het begon zo mooi ooit

  0
  0
 2. wouter zegt:

  Edson da Graça is die man die kinderen met blote volwassenen laat praten op tv in het programma blootgewoon. Nog zo’n pareltje dus.

  0
  0
 3. Geert Wilders zegt:

  Dominique weesink is een linkse billenlikker. Dit is echt een dieptepunt. Ik heb ook gewoon 5 euro gedoneerd dat is het erge. Hopen dat slijptol naar nieuw nieuws gaat dan stort powned helemaal in elkaar.

  0
  0
 4. Olivier zegt:

  Zou Milf Schuurman ook voor dezelfde fooi op komen draven als Dennis kreeg van die graaiers Dominique en Rutger?
  En zou geile Katja iets meer loslaten over de orgie met 7 mannen (incl. haar kok) ?!😋

  0
  0
 5. Bert zegt:

  Goed fout ….wat een titel weer. Waarom niet gewoon ruk , dat doet het merendeel van Nederland ook bij Schuurman , rukken….

  0
  0

Reacties zijn gesloten.