Martijn Koning soap: hij wil nu excuses van RTL

Hij hielp Forum eigenhandig aan een extra zeteltje met zijn haatspeech bij Jinek. Dat zie je vaak bij deugers, ze denken aan de juist kant te staan, maar uiteindelijk zijn ze fouter dan fout. Enfin, deel 35272 in de soap om de ongrappige cabaretier en zijn ongrappige voordracht in het toch al overschatte programma van het duur betaalde vrouwtje (1,2 miljoen per half jaar) Jinek.

Eerst kwam RTL en Jinek de dag na het weglopen van Thierry Baudet met excuses. Hele goedkope, omdat ze niet ingrepen tijdens de uitzending. Maar het viel niet lekker bij het publiek en dat is niet lekker als commerciële omroep die het moet hebben van de reclame-inkomsten. Toen bleek dat Koning sorry had gezegd om zijn woorden. Hij zei: ‘Sorry dat ik jullie zo vern*ukt heb”, aldus Peter van der Vorst, RTL’s baasje.

Martijn Koning voelde zich genaaid, want hij had wel degelijk Jinek aangeboden om de tekst te lezen. En nu zijn we een week verder en meneer eist nu zelf excuses van de zender en Van der Vorst. “Als RTL in een persbericht leugens over mij verspreidt en ernstige beschuldigingen zonder enige onderbouwing of aanleiding rondbazuint is dat natuurlijk wel van groot belang voor mij.”

Hij gaat verder: “Ik spreek RTL en Peter van der Vorst aan op hun verantwoordelijkheid. Zij probeerden ons door te sturen naar iemand die niet van RTL is. RTL is verantwoordelijk voor de evidente gevolgen en schade van hun valse beschuldigingen. Als Peter van der Vorst stopt met onder de tafel wegduiken kan dit gewoon opgelost worden door hen. Liefst schriftelijk, want anders gaan ze achteraf weer allerlei onzin verspreiden en tegen hun publiciteitsmachine kan ik niet op.”

Roddelpraat wil graag bemiddelen in deze kwestie. Het lijkt ons verstandig dat RTL nooit meer ongrappige mensen uitnodigt om grappen te maken. Martijn de Koning moet zich laten omscholen tot garnalenpeller te Schouwen-Duiveland. Dat is onze uitspraak, daar moet u het mee doen.

11 reacties op “Martijn Koning soap: hij wil nu excuses van RTL

 1. Dr. Alban zegt:

  Dan kun je zijn gebit wel uitvergroten om ermee te willen spotten maar dit zie ik toch liever dan al die lichtgevende veel te grote gebeitelde muren van neppe muilen waar de meeste BN’ rs mee lopen te pronken want dat is echt geen porem!

  0
  0
 2. Godverdomme! zegt:

  Pff die spleet tussen zijn tanden lijkt wel een beetje op mijn eigen bilspleet.
  Daar parkeer ik met enige regelmaat 2 brommers in.

  0
  0
 3. Allochtoon zegt:

  Ik geloof deze man niet dat Jinek de zogenaamde column eerst nog lezen. Hij is toch geen vrouw die verkracht is en na weken een aangifte doet. Waarom heeft hij dan niet direct na de uitzending toen de pleuris uitbrak dit niet gezegd. Is hij nu bang dat hij ook te maken krijgt met de cancelculture?
  #teamvizieroplinks

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.