Martijn Koning lijdt aan zelfoverschatting

Nederland is het enige land in de wereld waar er meer niet grappige cabaretiers zijn dan grappige. En dat is ook best knap. Martijn Koning is zo’n figuur. Door de NPO en RTL telkens overal gepland, maar nooit eens een keer leuk. Bij Jinek mocht hij Thierry Baudet tot de veters afzeiken met een totaal niet grappige speech. Het kwam niet verder dan haat zonder enige vorm van humor. Daar reageerde hij voor het eerst op tv op.

Nu hij na alle ophef er bij De Vooravond (NPO) op terugkijkt hoopt hij dat de leider van Forum voor Democratie veel van zijn praatje heeft opgestoken. Zo ziet zelfoverschatting er nou uit. Heel Nederland walgt van je optreden, Jinek en RTL nemen publiekelijk afstand van je kwetsende woorden over de verloofde van Baudet en zijn ongeboren kinderen en meneertje koekenpeertje hoopt dat Thierry ervan geleerd heeft.

Nadat Fidan Ekiz wel een beetje kritisch werd en tegen Koning zei dat het gewoon haatspeech was toonde de grappenmaker aan dat hijzelf weinig van het gebeuren heeft opgestoken. “Dat is dus wat ik bedoel: ik vond het een grappig-kritische column.” Nou Martijn, dan was je echt de enige die dat vond. Naast Sander Schimmelpenninck dan, maar dat is echt een enorme eikel.

11 reacties op “Martijn Koning lijdt aan zelfoverschatting

 1. Frekkel zegt:

  Ja, vooral dat stukje dat die zegt “het doel is een leuke roast maken” wel raar dat de presentator daarop wat bedenkelijk kijkt.. geen gevoel voor humor

  0
  0
 2. De broer van Robert zegt:

  Waarom worden dit soort figuren überhaupt een cabaretier genoemd…??
  Om daar voor in aanmerking te komen je toch mensen op zijn minst kunnen laten glimlachen. Dat lukt deze kneus nog niet eens.
  Deze man moeten we verbieden op welk podium dan ook. TV , radio , Social media…gewoon dood zwijgen dit soort figuren.

  0
  0
 3. Allochtoon zegt:

  Cabaretiers/comedians nu: je moet over alles grappen kunnen maken
  met name christendom en de paus . Maar owee als grappen worden gemaakt over het geloof van de vrede en zijn profeet. Dan zijn de rapen nog niet gaar. Zacht uitgedrukt!

  0
  0
 4. Pingback: Martijn Koning blijkt nog grotere sukkel - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.