Uit eerste hand

Nina Warink is ontevreden over seksleven met Kalvijn: ‘ik ben jaloers op vriendinnen’

Nina Warink is ontevreden over seksleven met Kalvijn: 'ik ben jaloers op vriendinnen'

Nina Warink is ontevreden over seksleven met Kalvijn en klaagt erover in hun gezamenlijke podcast. Ze vindt dat ze niet vaak genoeg met elkaar naar bed gaan. En ze durft zelfs nog verder te gaan, want: ‘ik ben jaloers op vriendinnen’.

Enige podcast

Kalvijn en Nina maken samen een podcast. Die noemden ze super origineel ‘De Kibbeling Podcast’, omdat ze op deze plek veel gaan kibbelen met elkaar. Enig. De twee zijn al honderd jaar samen en inmiddels zelfs verloofd. Super enig.

Nina Warink is ontevreden over seksleven

Maar nu blijkt dat Nina het een en ander te klagen heeft. Ze zijn amper verloofd en nog zeker niet getrouwd, maar de onvrede tussen de lakens begint nu al door te schemeren. “Één keer per week vind jij niet goed?”, vraagt Kalvijn haar. “Ja, als wij één keer per week redden… maar ik vind twee keer per week… ben ik het wel mee eens”, reageert Nina hierop.

‘Ik ben jaloers op vriendinnen’

Voor Dennis Schouten was het een fan-tas-tische relatie als hij één keer per week seks had, maar voor Nina is dit toch zeker weten te weinig. Ze durft zelfs nog een stapje verder te gaan en steekt Kalvijn keihard op een plek die het meeste pijn doet. “Ik ben wel eens jaloers op vriendinnen met vriendjes die dat wel hebben”, aldus Nina. Oef…

Kalvijn is een simp

Deze klapper komt ook bij Kalvijn binnen: “Zo… What the f*ck gebeurt hier? Ook helemaal een schuldgevoel aanpraten. Ik voel me echt super schuldig nu.” Oh, dat is een bijzondere reactie. Hoe hard kan je zijn op een podcast die door vele mensen beluisterd gaat worden? Zit Kalvijn dan zo erg onder de duim dat er een schuldgevoel uitvloeit? De simp weet nog een stapje verder te gaan: “Vriendinnen van Nina, als jullie kijken: jullie boffen echt! Jullie hebben zo’n geluk.” Mag ik van iemand een teiltje?

[sc name=”nina_warink_ontevreden_seksleven”][/sc]

Nog geen reacties