Televisie

Anna Nooshin verpest carrière van haar nieuwe vlam Thijs Boermans

Anna Nooshin verpest carrière van haar nieuwe vlam Thijs Boermans

Anna Nooshin verpest carrière van haar nieuwe vlam Thijs Boermans. Dat laat onze vriendin en roddelkoningin Yvonne Coldeweijer weten op haar Instagram-kanaal. Ze vertelt het hele verhaal en heeft er zelfs nog een foto bij als bewijsmateriaal.

Anna Nooshin verpest carrière van haar nieuwe vlam

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat Yv Cold het nieuws naar buiten bracht dat Anna Nooshin en Thijs Boermans een setje zijn. Er is alleen een probleem, want Anna staat de carrière van Thijs flink in de weg. Een spion van Yv kwam weer met een sappig verhaal.

Een rol in GTST

Wat blijkt? Een ‘productiespion’, zoals Yv dat noemt, heeft haar inside informatie verschaft. Met een zogenoemde spion bedoelt ze natuurlijk iemand die achter de schermen werkt. In dit geval bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Thijs Boermans heeft namelijk een rol gekregen in GTST, maar precies op het moment dat er een shoot gepland staat, weet Anna Nooshin het voor elkaar te krijgen om hem mee te trekken naar Bonaire.

‘Gebrek aan professionaliteit’

Anna Nooshin kocht als verrassing namelijk tickets voor haar nieuwe lover om samen naar Bonaire te gaan. Jammer genoeg had EndemolShine op dat moment een shoot ter promotie van Thijs’ rol in GTST ingepland. Zijn nieuwe werkgever is nu dus al niet meer blij met hem. “Ze zijn bang voor een lakse werkhouding en gebrek aan professionaliteit”, schrijft Yvonne nadat ze dit hoorde van haar spion.

Achter de schermen bij GTST hebben ze helaas natuurlijk al genoeg ervaring met dat soort mensen. Denk aan Ferry Doedens. Die werd na alle ellende ontslagen en hoefde ook niet meer terug te keren. Zou het voor Thijs straks al afgelopen zijn voordat hij er überhaupt aan begonnen is? Volgens Yv wordt er zelfs getwijfeld aan de oprechtheid van Anna Nooshin, omdat Thijs uit een media-familie komt. Ah, oh, Thijs… Pas op dat je je pik niet hersenloos achterna loopt.

Nog geen reacties