Anna Nooshin betrapt op het hebben van een wilde nacht

Anna Nooshin betrapt op het hebben van een wilde nacht

Anna Nooshin betrapt op het hebben van een wilde nacht. RealityFBI ziet een foto op de Instagram-pagina van Robbert Rodenburg en hem valt iets op wat we graag met jullie delen.

Glimworm en Anna op stap

Robbert Rodenbrug aka Glimworm was eens even lekker op stap met Anna Nooshin. Hoe enig. We hebben al een tijdje niet meer zoveel gehoord van beiden. Robbert is saai en Anna Nooshin voert helemaal niks boeiends meer uit, maar toch hebben we nu een leuk nieuwtje.

Anna Nooshin betrapt

Anna Nooshin is namelijk gespot met een zuigzoen in haar nekkie. Gut… Dat komt heus niet door een tennisbal die er tegenaan gekomen is. Op het eerst oog lijkt de foto een hele onschuldige te zijn, maar zoals RealityFBI al zegt: ‘al denk ik dat Anna Nooshin niet zo onschuldig is geweest’. RealityFBI heeft Anna Nooshin betrapt.

Een wilde nacht

Dat denken wij dus ook niet. Het ziet er naar uit dat ze een wilde nacht heeft beleefd en waarschijnlijk met iemand die flink jonger is, want volgens mij is de tijd van zuigzoenen geven wel een beetje voorbij. Zeker wanneer je de twintig hebt gepasseerd. Toch? Of denk ik dat alleen maar, omdat ik niet zo kinky ben? Ik begrijp het alweer. Ik ben gewoon saai. Nou, ja… prima.

Anna Nooshin betrapt op het hebben van een wilde nacht

16 reacties op “Anna Nooshin betrapt op het hebben van een wilde nacht

  • D en mager zegt:

   Pff dit konijn is zo dun en mager. Daar durf ik niet mee te rollebollen. Dadelijk prik je er nog doorheen.

   3
   11
 1. Roos Jan is een schoft en Schouten een leipo zegt:

  Goh mogen volwassen mensen een leven hebben of maken we alles en iedereen af want och och och

  117
  21
 2. Mooi bed man zegt:

  BN’ers, ze rotzooien maar raak 🙃 Maar als je als gewone sterveling aandacht van ze krijgt, en er geen vervelend verleden mee hebt. Dan is spannende fantasie met ze voor mij het einde. Hoop op je begrip hiervoor topper.

  4
  0
 3. Joycie Prinsen, het stoute konijn van Jan met de biggenkop zegt:

  Met Jan Roos zijn er geen wilde nachten, al tijden niet. Als de impotente vetzak uit zijn vieze onderbroek stapt waan ik mij in het spookhuis, te erggggggg

  36
  4
 4. Hansie zegt:

  Fotoshop. Die neus ook. In het echt… Zuigzoen uberhaupt iets voor achterlijke en kwaadmenende mensen. Als je dat probeert ben je instant af.

  3
  0
  • Hansie zegt:

   Leerde als kind al wat je nu in menig publicatie vindt over de schadelijkheid van de zuigzoen. Dus heb je iemand lief, dan wil je het ze niet aandoen.

   2
   0
 5. Genieten van de zon zegt:

  Nou, het was hier wat minder hoor met de zon. Scheen wel lekker ook, maar dan kwam er weer wind voorbij, en was het frisjes. Ben toen maar weer gauw naar binnen gegaan.

  0
  11
 6. Sem Abdul van Dijk de Buisonjeeeeee zegt:

  Ok ik was het weet je. Alhamdullah ik heb haar genaaid als een kameel. Heel lang lang lang. Je weet.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.