NIEUWS! WOENSDAG GEEN RODDELPRAAT!

Het is toch niet te flitsen. YouTube doet er alles aan om ons tegen te werken. Zo werden we al uitgezet om inkomsten te ontvangen en staan er verschillende handremmen op om ons bereik te beperken. Maar ze hebben het nu nog bonter gemaakt. De uitzending met Joycejoin is offline gehaald wegens cyberpesten. Een typetje dat in ons programma zat om afgezeken te worden en dan daarvoor een strike geven. Wat een mafketels.

En om het erger te maken, we mogen vanwege die strike een week niet uploaden als straf. Dus we kunnen woensdag de uitzending niet online zetten. Het wordt toch werkelijk steeds gekker. Het lijkt verdomme China wel hier. Joycejoin heeft zelf aangegeven dat ze zich niet gepest voelde en de strike belachelijk vindt.

De extra uitzending zullen we wel gewoon maken om onze donateurs niet teleur te stellen. Nog geen donateur? Wordt dat dan hier.

90 reacties op “NIEUWS! WOENSDAG GEEN RODDELPRAAT!

   • melkrozijnhazelnoot zegt:

    Schreeuwend duur! Je hebt ook nog eens met bandwijdte te maken. Als we op woensdagavond om 19.00 uur allemaal tegelijk gaan kijken, heb je kans dat het om twaalf uur is afgelopen.

    0
    0
 1. Edwin zegt:

  Als het “slachtoffer” aangeeft geen slachtoffer te zijn, dan ben ik bang dat de derde overtreding binnen 90 dagen zomaar eens realiteit kan worden.

  32
  1
 2. transformer zegt:

  Probeer Rumble eens jullie kregen nu toch al geen inkomsten uit reclame. Er zijn meerdere manieren. Spotify of op de eigen site.

  19
  0
 3. Praetorian zegt:

  Inderdaad gewoon op de site gooien.
  Kunnen we voorzichtig concluderen dat jullie een oplossing hebben gevonden voor die tering idioten hier op de commànts-sectie?
  Goed bezig m!

  5
  0
  • Hele verhaal stinkt. zegt:

   Valt op dat dat mensen die Jan haten niet verder komen dan racistische en homofobische opmerkingen. Zegt genoeg over hen dacht ik zo

   5
   0
 4. asdf zegt:

  Ik stel voor een 2 uur durende extra video en dan volgende week de minder leuke stukken op Youtube. Ik wil weten hoe het in Santé was!

  21
  0
 5. Oploskoffie zegt:

  Dailymotion? Of zelf video hosten? Dit was van de meet af aan geen huwelijk dat zou standhouden, had van Jan wel verwacht dat ie dat onderhand wel had kunnen zien aankomen.

  12
  0
  • Geldwolf zegt:

   Robert jensen is gewoon geld aan het harken zijn vids zijn de afgelopen 6 maanden content loos en alleen maar mekkeren over geld gebrek en jammeren over zijn gevoelens. Sinds dat cojona in de huidige vorm is heeft hij nauwelijks nog serieus content

   7
   10
 6. Fuck youtube zegt:

  Stop gewoon met youtube en upload op jullie eigen website en kunnen jullie niet eenmalig weer uploaden op het kanaak van dennis waar roddelpraat ook begon

  0
  0
 7. Leoleoleo zegt:

  Dat word dus een extra lange dubbele uitzending voor de donateurs.
  Als ik woensdag of donderdag twee afleveringen in me doosje krijg zal ik me donatie verdubbelen.

  5
  0
 8. Bert van Assen zegt:

  Is dit niet gewoon fake om even een weekje extra donateurs binnen te harken en om van die Joicejoin aflevering af te komen die al zo slecht ontvangen werd

  4
  14
 9. Zwarte piet heeft een zwarte piet zegt:

  Tuurlijk geld betalen voor wat normaal gewoon kan kijken zonder geld betalen zet het dan gewoon op de website

  2
  0
 10. Kakga t. zegt:

  Een groep enge mensen (in opdracht)hebben massaal video`s gerapporteerd..wij kunnen dat ook doen…massaal programma’s van bvb Talpa rapporteren…

  9
  0
 11. Frans zegt:

  Wat goeddddd heerlijk nieuws. Roddelhaat uit de lucht heerlijk heb ik wel 50 ruggen voor over om die smeerlappen de bek te snoeren.

  0
  10
  • Rob Droog zegt:

   jij zet toch zelf die pc aan en klikt toch zelf op roddelpraat? Doe dat dan niet en ga met die vijftig ruggen eens wat zinvols doen voor mensen die niet zomaar vijftig ruggen kunnen uitgeven aan een zinloos idee…

   1
   1
  • Niek zegt:

   Beste Frans, beetje anoniem stoer doen vanaf je toetsenbord met je 50 ruggen! Waarschijnlijk ben je gewoon een kleine speler die een beetje interessant wil doen! Nooit van satire gehoord?

   1
   0
 12. Professor Paardekut zegt:

  Het bedrijf wat het internet heeft omgetoverd tot één groot Ster reclame blok, die de moraalridder gaat uithangen… BAH

  2
  0
 13. Jeep zegt:

  Goedenavond mannen. Hier kijker en betaler vanaf het eerste uur. Gewoon Dikke middelvinger naar YouTube maken. Ga ergens anders naar toe! bv Dailymotion ofzo. Ga zelf hosten. Of doe het op zijn minst ook op een ander kanaal. Fijne vakantie.

  1
  0
 14. kaarsaars zegt:

  Kunnen jullie niet samen met Jensen een eigen platform bouwen waar meer nederlandse “Youtubers” die last hebben van strikes enzo heen kunnen komen, lijkt me gezellig 😀

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.