Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube, Roddelpraat in Trending bij Youtube


Alleen niet met onze eigen filmpjes, waaronder onze 500k+ hit, maar met een melig interview bij de Telegraaf. Wij mogen niet scoren, maar een ander mag wel met ons scoren. Hahahahaha.

Hier kan je het hele filmpje zien.

20 reacties op “Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube, Roddelpraat in Trending bij Youtube

 1. Willem zegt:

  Komt wel goed met RP. Tuurlijk hadden we het liever anders gezien maar lekker blijven groeien. (Ik bedoel als ondernemer met mooie content, niet dat Jan zich weer moet volvreten)

  23
  0
 2. De Geert zegt:

  De oplossing is simpel, en makkelijk haalbaar: Dennis moet worden omgebouwd naar Denise. Dan kunnen de deugers niet meer om ons heen. Dan hebben we hier absoluut het beste stukje media ooit.
  Dus Dennis…het is tijd.

  14
  0
 3. Sylvana S zegt:

  Jammer dat niet iedereen zo inclusief en divers is als onze Jan en Dennis. Vervelend om te zien dat er nog mensen en instanties zijn die mensen uitsluiten, discrimineren en cancellen. Vieze media als YouTube en Televizier dienen van repliek voorzien te worden wegens hun verwerpbaar gedrag.

  6
  0
 4. Firry Mengelen zegt:

  Niets is wat het lijkt in de nieuwe wereld. Alles kan en normaliteit is niet langer normaal. Vandaag konden we staatsecretaris Yeşilgöz-Zegerius nog zien prutsen op het hoog tapijt van het nieuwe parlement. Wat een vertoning. Ze had zelf ook de grootste moeite zichzelf serieus te nemen. Over een tijdje is het normaal.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.