YouTube probeert Roddelpraat te mollen

YouTube

Nou, het is zover. YouTube is begonnen om Roddelpraat klein te krijgen. Letterlijk en figuurlijk. We kregen eerder al bericht dat het kanaal voor altijd en eeuwig is uitgesloten om reclames te kunnen draaien bij de filmpjes (iets dat tot nu toe nog per uitzending werd besloten), nu zijn ze met de aantal kijkers aan de slag gegaan.

Dat doen ze door het programma te verbergen. De enige manier om het te vinden is daadwerkelijk te zoeken op de naam. Voorheen werd je ook aangeprezen, waardoor je veel meer kijkers extra kreeg. Daar zijn ze dus mee gestopt. En zo hopen ze ons de nek om te draaien. Mooi man, dat Vrije Westen.

De laatste uitzending is na een nacht door zo’n 180k bekeken, normaal is dat minimaal 250k.

43 reacties op “YouTube probeert Roddelpraat te mollen

 1. Donald Trump zegt:

  Realiseer julli dat door op Youtube te posten, jullie ze ook in stand houden.

  Ik zou een eigen server bouwen.

  119
  2
  • Kut Joerjoeb zegt:

   YouTube is de D66 van het internet. Waar inclusie betekent dat je er enkel bij hoort als je dezelfde inclusieve, WOKE, Emsterdem sneeuwvlokjes mening hebt. Dat inclusie ‘iedereen’ betekent aldus de dikke Van Dale vergeet men gemakshalve maar even. Dat komt immers even niet zo goed uit. En dan telt het bij YouTube niet.

   “Toestand dat iedereen gelijke rechten en plichten heeft en volwaardig kan deelnemen aan het maatschappelijk leven”

   36
   2
  • Peter Fox zegt:

   Bouw een eigen server, speel dr films op jullie eigen website.
   Ik kijk wel, en de andere fans ook

   25
   0
  • John de Mol zegt:

   Ik heb zelfs al dat ik de helft van de tijd de extra uitzending vergeet omdat deze in mijn mail komt en niet op mijn YouTube feed. Laat staan als er een los platform komt.

   1
   0
  • Snuffie zegt:

   Tuurlijk server neerzetten en klaar is kees.
   Lijkt een goed idee maar de uitwerking is erg lastig.
   Vele andere gingen Roddelpraat voor, helaas zonder soelaas.

   Probleem is dat Google en YouTube erg krachtig en machtig is.
   Op hun platform kun je haast alles zien.

   Erg is erg veel tijd en geld besteed aan het systeem en het werkt makkelijk en is stabiel.
   Daarnaast heeft het gros de YouTube APP al voor geïnstalleerd staan op zijn telefoon of tablet.
   De drempel is dus erg laag.

   Als Roddelpraat zelfstandig gaat, krijg je fragmentatie.
   Moet je speciaal voor Roddelpraat beeld en geluid naar een aparte site of eventueel een aparte APP downloaden. Weten de kijkers je dan nog wel te vinden?

   Dat gaat je hoe dan ook veel kijkers kosten want de drempel ligt hoog.
   Los nog helemaal van het feit of Dennieboy en ome Jan dit technisch en financieel kunnen dragen en vooral kunnen volhouden op de lange termijn. Een mediaplatform zet je immers niet 123 op.

   18
   0
  • henk zegt:

   ze moeten overstappen op odysee en youtube alleen maar gebruiken om een kort promo filmpje op te zetten met een link naar de video op odysee.

   27
   1
  • Lmgtfy zegt:

   Youtube bestaat bij gratie van reclame.
   Door geen reclame bij filmpjes te tonen kost het YT dus alleen maar geld.

   Door geen aandacht meer aan het kanaal te besteden slinken de kijkers en daarmee dus de kosten.

   Zolang ze dus nog van Youtube gebruik blijven maken is dat alleen maar mooi. Het is een druppel op de gloeiende plaat, maar YT heeft hier alles behalve profijt van.

   3
   0
 2. Jet zegt:

  Naast views zijn likes ook toch belangrijk om te laten zien hoe groot jullie zijn? Misschien een idee om mensen te pushen om de video’s te liken, zich te abonneren op jullie kanaal en om de videos te delen op hun eigen Social media? Dit om meer views en likes te creëren.

  8
  1
 3. Jordy zegt:

  Ik zou een soort platform bouwen zoals die engerds bij Dumpert. Eigen reclame voor video’s en op de pagina zelf.

  15
  0
 4. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Ik zou even kijken het het bij de Kapiteinenlijn in elkaar zit. Wat zij met een podcast doen is ook mogelijk met video’s. Alles wat je nodig heb is een goede hostingmaatschappij die niet zeuren over de content, geen linkse rakkers dus. Wat YouTube betreft, ik zou mij er niet al te veel van aantrekken, aangezien er al genoeg bezoekers naar de site komen en dus zo vanzelf iedere vrijdag het filmpje vinden.

  9
  1
 5. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  En, als jullie toch bezig zijn….gelijk doorpakken en Geen Stijl van de troon stoten met een soortgelijke site, waar wel iedereen zijn mening mag geven en waar ook de niet politiek correcte onderwerpen worden behandeld.

  13
  0
  • TheWizzard zegt:

   @Shirma the Dutch Lizzo zooo nou en hoe.
   Geenstijl is dood, een knuffelsite voor millenials lekker aan de halsband van de msn

   1
   0
 6. dennis zegt:

  Denk eerder dat de aantal kijkers gewoon drastische achteruit loopt.. dat gekke geschreeuw van jan wanneer die weer dronken is en dat domme gelul van dennis over zen scharrels en zen dieren seks fantasieen heeft zen beste tijd gehad.. zien alleen maar de zelfde niets zeggende onbekende bnrtjes zoals die charly enso .. concept was leuk maar hoor van meerdere dat de slagroom er wel vanaf is.. open een nieuwe channel en begin met een ander concept zoals jullie al ren jaar roepen jan en dennis doen dingen ofso daar kan nog wat te verdienen in zijn

  17
  8
  • De clitpiercing van de reaguurder boven deze post zegt:

   Denk vooral dat elk artikel 1e hands genoemd wordt, maar al weken lang is 9 vd 10 artikelen 2e hansje.

   6
   1
  • Shirma the Dutch Lizzo zegt:

   OOOHhhhhh Dennis….mmmmmmm Jan..ooo ooo ooo daar hebben we de J&D gefixeerde kutmongool weer.

   2
   3
 7. peackock and whiteman zegt:

  Ook eens gehad met youtube, zodra je dingen doet die niet in hun straatje passen en ook maar iets afwijken van de normen en waarden van hun wordt je gewoon uiteindelijk verbannen.
  Zo had ik een aantal docu’s gemaakt over duistere internet praktijken die best goed bekeken werden en veel likes kregen. (ben trouwens freelance onderzoeksjournalist van beroep.)

  Uiteindelijk zat er een chatgesprek in een video met een pedo dat ik liet zien mbt standpunten over bepaalde zaken, natuurlijk wel zijn naam etc. geblurd om gezeur van youtube tegen te gaan.
  Opeens op een zonnige maandag: account geblokkeerd wegens kindermisbruik, kindveiligheid en kinderporno.
  Snap er niks van, want je moest 18+ zijn om die video’s te kunnen bekijken (dus alleen geverifieerde accounts) en van alles waarvan ze mij beschuldigde zat er gewoon niks van in, het was gewoon een nette semi professionele docu zonder sensatie en oordeelde zelf niet, maar liet het aan de kijker over in de comments.

  Als jullie bezig willen blijven op youtube zit er maar 1 ding op: springen op een trampoline, challenges doen of een spelletje spelen in een ballenbak, dan ben je tegenwoordig nog zelfs binnen no time trending!

  7
  1
 8. Allo Allo zegt:

  Het is wel wat onbegrijpelijk dat jan’s uitlatingen niet door roddelpraat zelf worden gecensureerd, want zo ga je er wel om vragen. En dat is allemaal inkomsten dat je misloopt.

  2
  2
 9. Tangja Jes zegt:

  Nee, ik denk dat mensen Roddelpraat zat zijn, daarom minder kijkers. De laatste paar uitzendingen waren echt saai.

  4
  6
 10. Mekori zegt:

  Beetje vreemd. Of je overtreedt de regels van YouTube en dan moet je opsodemieteren of je doet dat niet. Schijnbaar mogen jullie wel op YouTube blijven dus overtreedt je geen regels, raar dat ze je dan wel uitzonderen van bepaalde zaken. Ik denk dat YouTube een beetje een identiteit crisis heeft, hypocriete bende, wel de ene na de andere wapen video laten zien, jihad bende uit het midden-oosten en videos van Famke Louise maar owee als roddelpraat het over transformers heeft.

  5
  2
 11. Famkeeee zegt:

  Als jullie nou slim zijn zet je Radboudje hierop, i.p.v. op die onzin met Famke Louise

  2
  1
 12. Tinus plotseling zegt:

  Ik denk dat Jjohn de Mol daar achter zit dat gaat ook rond .hij wil er alles aan doen om Roddelpraat de mond te snoeren……..en dat is me uitspraak en daar moet u het mee doen??!!

  4
  2
 13. Fack de linkse woke kliek!!! zegt:

  FACK YOUTUBe, FACK GOOGLE, FACK SILICON VALLEY. WOKE BITCHES THAT THEY ARE!!

  Jan en Dennis, zet julllie videos alvast op oddysee dan en vermeld dat ook onder de uitzending. Het is beter om daar bekendheid te hebben voordat het kanaal op craptube forreal gesloten wordt.

  2
  2
 14. Groei wat haar op je zak zegt:

  Jullie janken teveel waar een wil is is een weg dit gebeurt met alles in het westen wat een beetje over de schreef gaat dacht je dat je bloemen kreeg heumeu

  0
  0
 15. Tinus plotseling zegt:

  De terugval hebben ze aan zich zelf te danken .ze blijven schreeuwen scoooop Dennis vind het leuk maar een hoop kijkers niet.en dan JANKEN dat het minder gaat .misschien is de reacties lezen ..hier zit John de Mol achter .en achter Femke haar zaak zit Ali B achter hoor er niks over ? Waarom niet Jan en Dennis jullie blazen je eigen op met jullie scoop niet laten zien wat er achter zit daar ontbreekt het aan jullie schreeuwen liever.

  3
  0
 16. Tjaa zegt:

  Persoonlijk vind ik dat jullie het programma zelf om zeep brengen..Tijd om eens in de spiegel te kijken en naar het concept .Het scoop geschreeuw en het geilen van Dennis op jan zijn dochter en proberen zijn huwelijk te ontwrichten, heb ik ondertussen wel gezien..Tijd om uit de luie stoel te komen en wat voor de centjes te gaan doen..Achterover hangen en denken dat de wereld aan de voeten ligt met 2 vingers in de neus is leven in een fantasie die niet bestaat…Kijk naar de rechtzaken…OJA waar blijft dennis en jan doet dingen…Kom op jongens het leven is niet cashen en zuipen en 2 uurtjes wat gillen achter een microfoon…Verbeter jezelf

  4
  0
 17. Anneliese Kholmann zegt:

  In de cojonatijd gebeurde er ook vreemde dingen met aantal kijkers bij wakkere kanalen. Was een programma 12000 keer bekeken dan stond er de volgende dag 9000. likes werden ook steeds naar beneden afgeroomd. Tijd om te vertrekken. dan eerst maar wat minder kijkers. Komt vanzelf weer goed

  1
  1
 18. JanLul zegt:

  Minder kijkers is misschien ook het gevolg van het ongenuanceerde gebral en het afzeiken van je gasten Jan…. In het begin was het best leuk wat jullie deden, de laatste uitzending heb ik afgebroken. Niet vanwege de gast maar jullie gedrag! Om te kotsen!

  0
  0

Reacties zijn gesloten.