Jan en Dennis boos op elkaar door eigen realityserie

Jan en Dennis boos op elkaar door eigen realityserie

18 reacties op “Jan en Dennis boos op elkaar door eigen realityserie

 1. Jade Anna van Vliet zegt:

  Roddelpraat aan het kijken, met een dikke vette hamburger erbij. Lekker gezond 🐰

  Love Jan, he is the funniest ❤️

  6
  4
  • WillieWie? zegt:

   Jan denkt zelf ook dat ie de leukste is, maar is dat zeker thuis? hij is zó verschrikkelijk hypocriet! ik lach me ’n bult om de onwetendheid van Dennis en hoe spontaan hij altijd reageert op de beledigingen van Jan. hij deelt uit èn ontvangt heel sportief en dat kun je zéker van Jan niet zeggen, want die is wel heel erg gauw op zijn pikkie getrapt 🥴

   9
   12
  • Gordon T. zegt:

   Dennis gaat nooit naar een feestje zonder een doos vochtig toiletpapier onder zijn arm. Wat zal dat roze poepertje glimmen en heerlijk naar zeep ruiken! En het kruis wordt elke week tot baby geschoren (met hetzelfde mesje als Papa Kaasboertje gebruikt). Dennis ik krijg een harde plasser van jou, zullen we elkaar binnenkort eens gaan ontdekken?

   2
   11
 2. Hermann Göring zegt:

  🔥Wenn der Frühling kommt, schicke ich dir Bomben nach Rotterdam🔥

  7
  14
 3. remzi bakkal zegt:

  Amina koyum lan waarom jullie ruzie maken ? Jan moet scoop zeggen lan en Dennis moet meer scoop zoeken lan. Dennis alleen maar zuipen amina koyum, voor de rest heb je niets aan hem. Amina koyum ik moet een aflevering mee doen echt waar lan, deze site gaat naar 100000000 bezoekers per dag lan.

  2
  9
  • Dom geklos zegt:

   Met hersenbeschadiging etc

   Echt goed dat je het doet.
   Maar volgende keer ff ondertitelen.

   2
   0
 4. Teuntje hondencoach zegt:

  Mooie uitzending mannen!
  Maar 1 ding ff dat ap gedoe wat walgelijk! stop hiermee met die cut opmerkingen word er boert van!
  Ben dierenvriend in hart en nieren en dit stuit mij tegen de borst…
  En trouwens Dennis ik heb meerdere herders, als je ap zo leuk vind heb ik de geschikte hond voor je de naam is Teuntje, neem wat leverworst mee en Teuntje, neem hem mee naar het hockeyveld in de Vlodder (Glanerbrug) daar rent hij graag, smeer het op je pik….. en ik beloof je dat we je nooit meer horen over je meisies …..
  Fuck man ! ff niet meer doen! Madocie was ook weer top!

  1
  11
 5. appelmoes zegt:

  Die vader van Dennis lijkt op een regenworm, en erg snugger kijkt hij ook niet uit zijn ogen. Bepaald niet iemand die het buskruit heeft uitgevonden. Maar ja, de appel valt niet ver van de boom.

  3
  6
 6. appelmoes zegt:

  Dennis: “Wie is het Kremlin?”
  Jan (op het eind): “Goh, Dennis, je was erg scherp vandaag, da’s ook wel eens fijn.”

  8
  0
 7. Pascally. 2.0. zegt:

  Ik vind het oprecht moeilijk om dit te zeggen maar ik ga het wel zeggen, weet wel dat ik dit zeg als echte fan en dat ik dit niet zomaar onzin aan het uitkramen ben: Deze uitzending is wel een reden voor mij om (wellicht?) m’n lidmaatschap op te zeggen. Ik kan met A.P. leven want dat is gewoon lachen maar dit niet. Meer. En dat vind ik oprecht moeilijk want ik steun jullie liever door dik en dun dan dat ik nu als een Linkse huppelkut zo politiek correct ga doen of zo. Maar. Ik ben oprecht gekwetst. Het lijkt nu gewoon wel alsof jullie de draak met YouTube willen steken na die ene boycot, die financiële nek schot want Jan drinkt bier en Dennis fantaseert over seks met paarden. Daar betaal ik voor. Nou, prima hoorr maar deze uitzending was dusdanig racistisch om niet “racistisch” te zijn of zo dat ik -net als de manager van Charly- buikpijn kreeg. Voor het eerst. Ik snapte het gewoon ‘ff niet meer. Misschien komt Dennis van het platte land en ik uit de Randstad. Weet ik veel.

  Ik ben al eens eerder erg kwaad geworden vanwege dat gedoe toen met het pasgeboren zoontje van Famke, en de racistische uitlatingen die hier destijds werden toegestaan in de commentaren omdat Jantje het zo nodig vond om artikelen te schrijven over een koter van amper 3 dagen oud omdat hij een Rechtszaak heeft verloren… Afijn, nu weer dit! Waarom, Dennis? Waarom? Dat je paardenpoep opgestuurd kreeg, heeft alles te maken met die animal p. dingen, in de extra uitzending. Meer niet. Jan waarschuwt je al de héle tijd voor. Luister eens.

  Jullie zijn trouwens geen Yv. hé? Jullie zijn geen geldwolven maar waarom weer zo racistisch? Je beledigd mensen zomaar. Gewoon zomaar.

  Doe gewoon ‘es normaal, joh! Met Roddelpraat heb je goud in je handen als je nu eens leert normaal te doen. Natuurlijk is er ruimte voor satire maar niet meer voor BULLSHIT en klinkklare ONZIN.

  Ik steunde jullie door dik en dun met of zonder onderkin en mijn niet-blanke vader ook. Na deze uitzending terwijl ik oprecht. Jammer. Het kan gewoon anders. Wat minder kinderachtig of minder debiel of zo. Weet ik veel. !

  12
  8
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Janken deed ik sowieso al niet want het blijft m’n favo programma hoe dan ook maar als je altijd maar alles pikt van letterlijk Jan en alleman kom je ook niet ver in het leven!!

   2
   2

Reacties zijn gesloten.