Nieuws over de verkrachter (rapper) op Mallorca

84249 El Arenal

Welkom bij Google Translate. Het officiële Spaanse nieuwsartikel is hier te lezen, maar wij hebben het even door de Trans gegooid. En de situatie rondom de vermeende verkrachter wordt hier gedetailleerder uitgelegd.

Dat de lokale politie van Palma een bekende Nederlandse rapper 21 augustus heeft gearresteerd voor het seksueel misbruiken van een jonge vrouw in Palma wisten we natuurlijk al.

Maar nu weten we ook dat de rapper in kwestie 20 jaar oud is en op verschillende plekken heeft opgetreden dat weekend. De rapper die al verdacht werd, Yssi SB, is bijna 20 jaar. De kans dat hij het geweest is, wordt wel steeds groter…

Twee meiden gingen mee naar de hotelkamer van de rapper. Één meid had daar seks met hem. Zo lieten zowel de rapper als het 19-jarige meisje weten. De vriendin van het meisje ging op dat moment naar de badkamer.

Uiteindelijk vroeg de rapper of de vrouw van 19 hem oraal wilde bevredigen. Nadat ze dit drie keer had geweigerd, wikkelde hij een laken om haar nek en hoofd en dwong haar hier toe.

De jonge vrouwen namen een foto van hem, waarop hij kwaad werd. Hij liet de meiden de kamer niet verlaten tot de foto verwijderd was en gooide de desbetreffende telefoon toen uit het raam.

Volgens de rapper was zowel de seks als de orale bevrediging met wederzijdse toestemming. Wel interessant aangezien de vriendin het weigeren vanuit de badkamer heeft gehoord.

De meiden verlieten de kamer en belden de hulpdiensten. Nadat de politie de informatie van zowel de jonge vrouwen als de rapper hadden aangehoord, hebben ze de rapper in kwestie naar het bureau van de nationale politie gebracht. De agenten van de eenheid ‘Aandacht voor Gezin en Vrouwen’ hebben de leiding over het onderzoek, omdat het om een aanranding gaat.

Na getuigd te hebben bij de dienstdoende rechter is de rapper weer vrijgelaten. Tja, wat kunnen we hier van zeggen… Sommige meiden vinden het inderdaad wel leuk om met een laken vastgebonden te worden, sommige meiden proberen ook andere mannen er in te luisen, maar er bestaan ook serieuze zaken waar machtsmisbruik bestaat waarbij de vrouw daadwerkelijk tegen haar wil in seksuele handelingen moet verrichten. Niet leeeukkk, toch?

Wel een raar verhaal dat de vriendin in de badkamer was terwijl dit gebeurde. Waarom? En ook een beetje gek om iemand’s telefoon uit het raam te gooien, vind je niet?

10 reacties op “Nieuws over de verkrachter (rapper) op Mallorca

 1. Oma's wijsheid zegt:

  Dat krijg je er nu van, we halen alles maar binnen vanuit die hoofdoek landen en oerwouden. Dat gaat gewoon is een keer mis. Je moet katoen plukkers geen vrijheid geven zei mijn man altijd

  28
  8
 2. Sloot zegt:

  Ik kende heel die Yssi SB niet. Maar wat een klein, ielig, mager mannetje is dit. Doorgaans als je dit soort mannetjes tegenkomt met grote bek. Fl.ikker je ze in de sloot!

  15
  0
 3. Vereniging van verkrachtende rappers zegt:

  Het was niet echt een verkrachting, meer een uit de hand gelopen stoeipartij.

  5
  1
 4. Rapper T_bone zegt:

  Welke domme muts houdt er dan ook halve wegen mee op, aan de andere kant, als je snel genoeg bent dat kan ze geen stop zeggen, teminste het kan wel, maar je bent toch al klaargekomen.

  3
  6
 5. Beffer Jan Roos mc zegt:

  Ik ben een dikke vieze man yo yo yo
  Beffen buiten de deur
  Joyce wist daar niets van yo yo yo

  2
  13

Reacties zijn gesloten.