Nederlandse rapper op Mallorca aangehouden voor verkrachting

images 3c7cb1f78f0f87e8e335e3d4dc5d7d80

Afgelopen zaterdagavond zou er een verkrachting hebben plaatsgevonden in een hotel in Mallorca. Degene die aangehouden is op verdenking van deze daad zou een Nederlandse rapper zijn.

De rapper in kwestie zou hier hebben opgetreden en na dat optreden met de meid naar een hotel zijn gegaan. Volgens het Nederlandse meisje begon het als een vrijpartij waar ze mee instemde, totdat ze hem vroeg te stoppen en hij niet meer ophield. Ook vroeg hij of ze het had opgenomen met haar telefoon. Het meisje antwoordde met ‘nee’ waarna de rapper haar tas uit het raam gooide.

Om 07:00 ’s ochtends stond ze bij het politiebureau. Zowel de Nederlandse als de lokale politie hebben hem daarna opgehaald uit het hotel en aangehouden. Het gaat nu het internet rond, maar nog niemand weet wie de rapper in kwestie is…

Yssi SB trad op in Club NL, maar plaatste net nog een story op zijn Insta. Een dag ervoor trad Mula B op in Club NL, maar voor zijn show aanstaande donderdag zijn nog kaarten te koop. Al maakt het allemaal geen reet uit, want zojuist is gebleken dat de rapper in kwestie alweer op vrije voeten is.

34 reacties op “Nederlandse rapper op Mallorca aangehouden voor verkrachting

  • Burp zegt:

   Waarom lopen vrouwen als blinde paarden achter zogenaamde bn’ers/artiesten aan..

   Je weet toch ondertussen dat je wordt gebruikt en niks waard bent voor hun te grote ego’s.. of niet dennis

   12
   0
 1. Jan zegt:

  Nederlandse politie op Mallorca . Nou , dan weet je wat een geteisem daar vakantie houdt . Wil je jouw freefight vaardigheden een beetje bijschaven , moet je daar heen . Ga ik de andere kant op .

  2
  0
 2. Mark van der L. zegt:

  Het zal je dochter wezen!! Ik zou haar poten breken mocht ze ook maar in de buurt komen van een people of color, rifaap of berberaap!!
  Funx zal het wel weten waarschijnlijk!

  6
  1

Reacties zijn gesloten.