Dennis en Jan hebben corona | Beelden uit Mallorca

Dennis en Jan hebben corona | Beelden uit Mallorca

Check ook onze nieuwe kledinglijn via: https://roddelpraat.shop Vergeet niet om de RoddelPraat app te downloaden! Tot volgende week

55 reacties op “Dennis en Jan hebben corona | Beelden uit Mallorca

  • Alida zegt:

   Beterschap mannen hoop dat jullie je snel weer beter voelen. En respect voor het feit dat jullie toch een uitzending hebben gemaakt ondanks dat jullie zo beroerd zijn. Toppie 👍👍👍👍

   8
   2
 1. surströmming zegt:

  Ik dacht dat Dennis een laag libido had…
  Of is het een gelegenheids dingetje?

  Afijn, beterschap.

  6
  3
  • Jan’s maatie zegt:

   Wat is Snelle een amateur vergeleken bij Madoc, maar hij rapt eigenlijk niet meer sinds hij autotune heeft ontdekt…

   3
   0
 2. Hugo de Jonge zegt:

  Beste Mensen, we hadden het niet verwacht maar door de laatste superspreader van Go Fun/Roddelpraat gaat de boel weer op slot… Het spijt ons. Vanaf 22 Juli mondkapjes, op afspraak winkelen, kroegen dicht…

  A fijn, ik zeg maar zo… Niet dansen met janssen, maar NIET SJANSEN MET JANSEN… en ook weinig kansen met jansen! Nou beste mensen ik ga weer bbqen op de camping met ferdinand en mark. tabee!

  4
  5
  • Eigen schuld zegt:

   Wat nou met je nou nou nou? Ze zoeken het toch godverdomme zelf BEWUST op! Door dit soort mongolen blijven de maatregelen maar duren en duren. En ondertussen maar wijzen met het opgeheven vingertje naar de ongevaccineerden, die never zulks asociaal mongolengedrag zullen ondernemen!

   Slim ook van Dennis om met je tia’s de het risico op hersenbloedingen op te zoeken , iets dat corona kan veroorzaken. En Jan met zijn dikke pens, ook al zo n risicogeval. Maar nee, ze worden nog toegejuicht ook nog. Wat een achterlijke wereld waarin we leven. Om te kotsen.

   1
   1
 3. Wieisdemol zegt:

  Je moet ook niet over die dingen heenpissen. Het is geen zwangerschapstest. Niks aan de hand. Klauwen uit de mouwen en geld verdienen met die clicks.

  0
  2
 4. Dr. Jee Kelder zegt:

  Bekijk het van de positieve kant. Jullie hebben hebben niets geroken en niets geproefd. En die scheur in Jan’s huig is zo genezen nu die weer naast dat negatieve zeikende wijf in bed ligt.

  1
  0
 5. Frietes Bom zegt:

  Niet lopen janken jongen als je een all-inclusive reis boekt. Het polsbandje kan vervangen worden door het ziekenhuisbandje en nee daar kun je niets mee bestellen.

  5
  0
 6. Fitz Gerwitz zegt:

  Lange dagen, korte nachtjes, veel drank, slecht eten, weinig vitamines, niet genoeg water, aanpassen aan ander klimaat…
  Ziek, zwak & misselijk is vrij normaal na een week op een party-island hoor. Maar nee, elke ingegroeide teennagel wordt geregistreerd als corona, want Hugo & Mark hebben de opdracht om verplichte vaccinaties door te drukken.

  2
  13
  • Hugo de Oude zegt:

   Toch altijd knap hoe jouw soort een groot detail als de letterlijk in de uitzending zichtbare positieve coronatests selectief weet te vergeten. Spreiders van de waarheid mijn blote reet.

   10
   0
  • Fitz Gerwitz zegt:

   Ja ja. We zijn nu amper zes dagen verder, en wat is eergisteren bekend gemaakt?

   Zowel CDC als FDA rapporteerden dat de PCR test NIET berouwbaar is, en geen onderscheid kan maken tussen de Chinese griep en de normale griep. Hierdoor zijn alle positieve resultaten op één hoop zijn gegooid en werden geteld als Chinese griep terwijl ze dat niet waren.

   De hele basis van alle maatregelen – de besmettingscijfers – in één klap ontkracht. Niet dat de reguliere media hier over rapporteert, ben je mal.

   Maar nee hoor, “wappies”.

   1
   0
 7. T. Bidet zegt:

  Vleermuizen voor het ontbijt is ook geen verstandige keuze. Eet een Nederlands ontbijt met de bamischijf of 5.

  1
  0
 8. Rutti zegt:

  Moeten we voor die ouwe dikke Coronalijer alvast een crowdfundactie starten om Carré een dagje af te huren?

  0
  1
 9. Hugo de Jonge zegt:

  Beste Mensen,
  vleermuis soep is heerlijk en makkelijk te maken op de camping. Groetjes!

  1
  0

Reacties zijn gesloten.