Niels en Rosanna slaan linksaf

Niels en Rosanna slaan linksaf

Niels en Rosanna slaan linksaf. Ze zijn toch wel een van de meest spraakmakende koppels van Nederland laten nu op Instagram weten uit elkaar te zijn geweest en nu weer bij elkaar zijn. Lekker knipperlichten, dus. Het is toch hilarisch.

Slaan Niels en Rosanna linksaf?

Voor de mensen die ze niet kennen: Rosanna heeft nog meer aan haar lichaam geknutseld dan een gemiddeld aannemersbedrijf in vijf jaar doet en Niels heeft een IQ wat nog lager is dan dat van Tukkertje Sterre.

Je ligt toch helemaal in een deuk. Deze mensen deden eerst twee keer mee aan Temptation Island. Daar gingen ze al vreemd. Daarna zijn ze al een paar keer uit elkaar geweest om vervolgens samen een OnlyFans-account te beginnen. Oh, en toen gingen ze dus weer uit elkaar. Lieve hemel.

Deze mensen vallen in de categorieën Barbie en Ferry Wasbak. De gekken zijn de wereld nog lang niet uit.

Niels en Rosanna slaan linksaf

27 reacties op “Niels en Rosanna slaan linksaf

 1. Mauk en David Roos de transgender tweeling zegt:

  Papa gaat ons haten zodra we zestien zijn gaan we jurkjes kopen en sparen voor titten

  3
  20
 2. Kr kr krrrr zegt:

  Haha ik wilde net hetzelfde gaan schrijven ome Jan. Heeft dat lelijke ding geprobeerd om van vrouw naar transformer te gaan? En daarbij zelfs haar tenen laten opereren door een plastisch chirurg?

  6
  0
 3. Evert Beltegoed (Hoofdredacteur PRIVÉ) zegt:

  Tattoo Tokkies…….Ik ken ze niet en dat wil ik graag zo houden.

  13
  1
 4. Truus zegt:

  Rijden straks ook in een ferrari…. Hier ook weer een percentage van de opbrengst soms? Idiocracy

  3
  0
  • Brigitte Buikloop zegt:

   Hilarisch bedoelde waarschuwing om niet zwanger te raken?

   Nog nooit gehoord van één van de meest spraakmakende koppels van Nederland..

   En denk niet dat het ze gaat lukken.
   Te dom om te scheijten en een uitstraling van een bos worteltjes.

   7
   1
 5. Johnny de drol zegt:

  Die heb ik ook gehad,althans,wat GHB,broek omlaag en lul erin, naderhand begint ze te miepen,heb ik der nog een paar meppen gegeven🤫

  4
  3
 6. No Prob zegt:

  Die twee kunnen linea recta naar Talpa voor een oorverdovende carrière mits hij haar wel af en toe een paar flinke beuken geeft én ze allebei akkoord gaan met regelmatig coke te snuiven en smakeloze content te leveren

  9
  1
 7. Muggen zegt:

  Nou hoor je best wel veel bekende mensen zeggen, dat ze deze periode gek worden van de muggen in hun slaapkamer. Maar als je dan een appartement heb met van die mooie draai kiep ramen, moet je er wel even een voorzethor tussen laten plaatsen hey.

  3
  0
 8. Robin zegt:

  Ik heb die Rossana een tijdje geleden liggen uitwonen,weinig rek nog,zowel vaginaal als anaal is het niet veel meer O pijpen doet ze wel leuk voor die paar tientjes💦

  3
  3
 9. Anti Alles zegt:

  Niveautje deze twee. Tikken samen de 100 nog niet aan. Als je ‘uitmekaar’ schrijft dan weet ik al genoeg. Categorie Barbie dit soort sneuneuzen.

  4
  0

Reacties zijn gesloten.