Tukkertje Lorenzo wordt Sterre

dennis-schouten-tukkertje-lorenzo

Jaaaaa! Dit is natuurlijk echt weer hilarisch, maar het is bekend: de naam waar ons Tukkertje voortaan mee door het leven zal gaan. Hij/zij/het heeft namelijk een nieuw Instagram-kanaal opgericht waar duidelijk wordt dat de naam voortaan Sterre is.

In het bericht is te lezen dat het om zowel afvallen als de transitie naar vrouw gaat. Dit wordt dus nog wel een hele lange en zware weg voor Tukkertje/Lorenzo/Sterre. Door het spraakgebrek heen valt ook nog te lezen dat er excuses worden aangeboden en dat er juist veel bewondering is voor mensen. Ster is dus een herboren mens.

Wij kunnen het nog steeds niet helemaal geloven. Als dit een grap is, kunnen we wel stellen dat het ontzettend goed uitgevoerd is! Maar volgens mij is iemand met zo’n laag IQ daar niet toe in staat.

Wij wensen je in ieder geval heel veel succes Sterre074x!

29 reacties op “Tukkertje Lorenzo wordt Sterre

 1. Roos ook volop bezig zegt:

  Transitie Jan Roos ook in volle beweging. Van mens naar varken. Een varken met zwart t shirt aan, toch bijzonder. Nou veel geluk Janus bolle minne worst op pootjes

  26
  72
  • Broodr zegt:

   Zit deze speknek officieel in een psychose. Het is altijd wat met deze zwakbegaafde koekenbakker. Misschien dat ie morgen Arnold S of broodrooster denkt te zijn. Kunnen we hem niet uit zij lijden verlossen. Slechts twee spuitjes en hij heeft rust.

   21
   1
 2. The Fennemeister zegt:

  Transformer !
  You know say daddy me snow me I’ll go blame
  A licky boom boom down
  Detective man said daddy snow I stabbed someone down the lane
  A licky boom boom down

  2
  13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.