Kgi Kgu Kgu: Tukkertje wordt vrouw

Ja, ja, het is al een tijdje geleden dat we het over ons Tukkertje hebben gehad. De laatste keer dat we erover spraken zat hij niet zo lekker in z’n vel, maar nu begrijpen we waarom.

Hij is namelijk uit de kast gekomen als Transformer. Waar zijn BMI altijd al hoger was dan zijn IQ, blijkt ook zijn oestrogeen gehalte hoger te liggen dan zijn testosteron. Op zich is dit natuurlijk niet heel verrassend. Tieten zitten er al op, dus dat zal een operatie schelen.

En voor de mensen die dachten dat het misschien over zijn gewicht zou gaan: zie de reactie onder zijn bericht. Wat een geweldig nieuws Lorenzo! Dat je je maar weer snel beter mag voelen.

29 reacties op “Kgi Kgu Kgu: Tukkertje wordt vrouw

 1. Pinkeltje zegt:

  Hopelijk is zijn account gewoon gehackt zo niet dan is dit een voorbeeld van iemand met LVB die alleen maar transgender wil worden omdat het nu in is wat sowieso een goeie morele kwestie is om naar te kijken.

  9
  0
 2. @Jan-waar-blijft-de-extra-en-uitzending? zegt:

  Hahahaha die disclaimer: ‘mag niet gedeeld worden door media’, veeg me op; gaat hij de delers sue-en? Binnenkort in court: Tukkertje Lorenza vs Roddelpraat! Kgi Kgu Kgu

  5
  0
 3. Dr.plop zegt:

  Ookal identificeer je jezelf als vrouw is het nogsteeds verstandig om op je 40ste te gaan voor een prostaat onderzoek.

  Verder is dit een makkelijke manier om aandacht te krijgen als je verder niets interesants kan.

  2
  0
 4. Ricardo zegt:

  Toch mooi om te zien dat na hij niks moest weten van omgebouwden tijdens zijn gastoptreden in RoddelPraat, ook hij nu de transformers omarmt!

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.