Barbie ontkent Naomi de hoer te zijn

Hadden we afgelopen week de scooooooooop dat Barbie niet alleen als Barbie te boeken is als vrouw van lichte zeden, maar dat ze ook nog soms Naomi heet en een zwarte puik draagt tijden de daad. Maar dat was helemaal niet zo, aldus Samantha de Jong. Want het was gewoon voor de lol dat filmpje.

Wat wel weer vreemd is dat Barb zichzelf als Naomibarbie te huur zet op een website voor betaalde liefde. En voor ze dat weer gaat ontkennen: die tattoo heeft echt werkelijk niemand anders. Alleen waarom ze nou zegt dat ze 49 is begrijp ik niet.

27 reacties op “Barbie ontkent Naomi de hoer te zijn

 1. Centrum van Antartica zegt:

  Wat valt er te ontkennen? Ze staat toch duidelijk te poseren jn de video. Waar gaat ze anders haar lifestyle van bekostigen? Haar kinderen zijn afgenomen omdat ze n psychiatrisch patiënt is, dus genoeg tijd om hoer uit te hangen.
  Als iemand nou is FF dat adres geeft….

  1
  0
 2. Professor Paardekut zegt:

  Dit is de eerste vrouw die zich ouder voordoet dan ze daadwerkelijk is, hoogst waarschijnlijk om dat geplamuurde hoofd en de parkeergarage daaronder te rechtvaardigen

  21
  0
 3. Mon Kie zegt:

  de foto in het gele pakkie, als je inzoomt zie je een goor zooitje van bulten, zweren en apenpokken op kruishoogte. heeft ze proberen weg te poetsen met een tig tal filters.
  wat ranzig wijf man. gatverdamme!

  0
  0
 4. G zegt:

  Doe ff normaal hoor gasten. Ik ken Samantha en dit is d’r echt niet. Kijk alleen al naar het verschil van tattoo. Laat die meid met rust. Kom op.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.