Instagram

Nicolette van Dam en Bas Smit bijna in een burn-out

bas-smit

Het roddelblad Party maakt zich zorgen om Bas en Nicolette, omdat de twee niet tegen kritiek zouden kunnen. Het blad heeft daarom bedacht dat ze tegen een burn-out aan zouden lopen.

De Party vreest het ergste. “Gaat het eigenlijk wel zo goed met het imperium aan bedrijven dat ze hebben opgebouwd? Steeds meer negatieve reacties, woede en ergernissen steken de kop op. Wat doen Nicolette en Bas eigenlijk allemaal en waar dreigt het getrouwde ondernemerskoppel zichzelf voorbij te lopen?”

“Gecombineerd met de dagelijkse zorg voor hun twee jonge kinderen Lola-Lily (10) en Kiki-Kate (7) is het succesvol ondernemen op talloze terreinen misschien iets te veel van het goede voor Nicolette en Bas?” Aldus de party.

De Party hoopt dat het stel tijdig aan de handrem trekt, omdat een burn-out op de loer ligt wanneer men zo hard werkt.

“We genieten van Nicolette en Bas al spraakmakende mediapersoonlijkheden en van alles wat ze voor elkaar krijgen. Maar we gunnen de twee ook van harte hun broodnodige rust… Op een burn-out zit immers niemand te wachten.”

En nu denk je: “wat heb ik nou zojuist gelezen?” En die vraag stellen wij onszelf eigenlijk ook, want er staat hier natuurlijk net niks. Een roddelblad vermoed een aankomende burn-out voor Bas en Nicolette, omdat ze het zo druk hebben en kritiek ontvangen. Ja, precies. Nou, wij als ‘roddelblad’ denken dat ze echt wel tegen een stootje kunnen en dat het allemaal onwijs meevalt. Hou op hoor.

Ondertussen zitten de twee gewoon lekker rustig naar dolfijnen te kijken:

[sc name=”bas_smit_instagram”][/sc]

Nog geen reacties