Bas Smit heeft alleen maar last van Dennis Schouten

Mediacourant meldt dat er geen juice of belastend materiaal richting Bas Smit op de plank ligt. Dus, nu zijn we een juice kanaal die komen vertellen dat er géén juice is tegen iemand. Snap je?

Maar niet alleen dat. Het zou zo zijn dat Bas alleen maar ‘last’ heeft van onze Dennie, omdat hij heeft geroepen dat Bas in de kast zit, maar Jan doet daar niet aan mee. En tja, als dat het ergste is… Dat is een soort ‘pot verwijt de ketel-verhaal’.

Zelfs Yv Cold heeft geen juice van hem op de plank liggen. Ze zegt hier het volgende over: “Heel veel mensen vragen ernaar of horen daar wat over, maar ik heb gewoon nooit een verhaal. Ja, sorry, voor mijn gevoel… Ik vind het dan niet voldoende om dat als statement te brengen. Slechts een vaag gerucht vind ik onvoldoende.”

Het kan toch niet zo zijn dat iemand juice-vrij blijft en niet vreemdgaat… Yv zegt overigens wel dat Nicolette in het verleden wel eens een misstap heeft begaan.

30 reacties op “Bas Smit heeft alleen maar last van Dennis Schouten

 1. Floris Weyers zegt:

  Kom Jan, we komen hier voor sensatie, verzin eens wat moois en gooi je vriend voor de bus. ‘Uit eerste hand – Bas Smit bedriegt Nicolette met man’ of ‘Geheime verleden van Nicolette als callgirl blootgelegd’

  12
  0
 2. Jan Roos het overspelige haatvarken🐷 zegt:

  Het is siesta. Iedereen knapt een uiltje nu. Ik heb de oudere schoonmaakster hier in de bezemkast eens grondig gebeft. Maar ik vecht door, stort 5 euro

  9
  1
  • Schopenhauer zegt:

   Don Jan is zojuist het hotel uitgezet nadat hij de receptioniste had aangeboden om haar eens grondig te likken voor 5 euro, daarna heeft hij zichzelf in de lobby bevredigd.

   8
   0
 3. Straat Stijltips zegt:

  Tips voor succes, domme outje: psg of daily paper trainingspak, balenciaga’s, Louis vuitton petje en Gucci tasje met wierie en vloei. Verder hele enge waggi, liefst golf 7 of witte Mercedes A met Amg styling en fles lachgas achterin

  6
  1
 4. There For You zegt:

  Ooit nam ik het voor Jan op, maar ben tot inkeer gekomen. Jan is geen slachtoffer maar dader, voorts een minne bedelaar en echtbreker. Verder louter laster en leugens via zijn website, genoeg is genoeg.

  9
  1
 5. Vlesigonderbeen zegt:

  Toch zie je dat Jan aan het veranderen is. De strijdlust droogt op. Hij hoort stiekem nu toch bij een kliekje. En dat doet hem goed dat merk je..

  0
  0
 6. Natteboterham zegt:

  Nare vent die Bas Smit krijg van dat leuke Zapp die hij naar Nederland heeft gebracht nog 450 euro waarvoor zij onbereikbaar zijn. Hoop dat deze nare neppe man een keer gecanceld wordt in plaats van onze Jan en Dennis.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.