Instagram

Sylvana IJsselmuiden heeft last van opdringerige mannen

Sylvana-IJsselmuiden

In het blad Panorama doet Sylvana een boekje open: ze heeft last van opdringerige mannen. Ze geeft ook aan het best wel eens eng te vinden. En dat voor een Multipla.

Verslaggever Andreis Jelle de Jong interviewde het lelijkste auto’tje voor het blad. Hij is bij haar moeder in Sneek langs geweest om haar in de tuin even te interviewen.

‘Het is weleens eng’

Op de vraag of ze weleens vervelende kerels achter zich aan heeft, antwoordt ze: “Dat heb ik wel, ja. Het is weleens eng. Ik treed niet in details, maar ik moet echt overal rekening mee houden. Ik heb ooit een post gedaan dat ik uit eten was bij een specifiek restaurant; daar kwamen toen acht jongens naartoe. Daar heb ik van geleerd, ik zou nu pas achteraf posten dat ik ergens ben geweest.”

Een ander voorbeeld over de mannen die haar lastigvallen: “Wat ik weleens heb beleefd, is dat ik op een festival moest interviewen en dat bezoekers die dan al wat pilsemannetjes op hadden, me ineens gingen optillen. Dat vind ik niet leuk. Blijf gewoon van me af. Het is niet zo dat je meteen aan me mag zitten omdat je me kent.”

‘Mensen hebben het idee dat ze alles aan mij kunnen vertellen’

Maar naast de vieze mannetjes krijgt ze op Instagram ook veel berichtjes van mensen met iets heftigs (een relatie die verbroken is, depressie, verslaving). “Mensen hebben het idee dat ze alles aan mij kunnen vertellen en ik vind dat wel eens erg, want ik wil ze dan ook helpen, maar als je daar eenmaal aan begint, dan blijven ze. Ik vind eigenlijk ook dat er een plek moet komen waar (want er zijn nog veel meer mensen die dit hebben) ik al die berichtjes naartoe kan sturen en dat er mensen die daar voor gestudeerd hebben dat kunnen oppakken.”

Syl, zeik niet zo

En fin: Syl heeft van alles te zeiken over de keerzijde van de medaille en doet alsof dit iets is wat alleen haar overkomt. Waarom dit interview dan ook überhaupt heeft plaatsgevonden, weten wij ook niet. En dat terwijl een Multipla zowel lelijk als bijna onverwoestbaar is. Je komt er dus wel weer overheen.

[sc name=”sylvana_ijsselmuiden_interview_panorama”][/sc]

Nog geen reacties