Televisie

Nicol Kremers plaatst video onder invloed op TikTok

Nicol Kremers plaatst video onder invloed op TikTok

Nicol Kremers plaatst video onder invloed op TikTok. Dat het niet helemaal goed met haar gaat is geen verrassing, maar dat maakt ze nu zelf wel erg duidelijk met een filmpje waar ze duidelijk te veel heeft gedronken en/of drugs heeft gebruikt.

Te triest voor woorden

Laten we eerlijk zijn: het is echt te triest voor woorden. Peter Gillis is een criminele idioot die zijn eigen vrouw mishandeld. Daar is het jammer genoeg niet bij gebleven, want hij mishandelde ook andere mensen. Als er iets net niet uitpakt zoals hij het had gewild, pakt hij het op een bijzondere en gewelddadige manier aan.

Gevangen

Waarschijnlijk zit arme Nicolleke gevangen in de gewelddadige relatie met dikke Petertje. De video die kort geleden online kwam lijkt dit in ieder geval wel te ondersteunen. Met een gezicht die gedekt gaat onder een dikke laag make-up en ogen waar ze nauwelijks nog uit kan kijken, maakt ze een video.

Nicol Kremers plaatst video onder invloed op TikTok

Vervolgens is deze video om onbekende redenen online gekomen op TikTok. We kregen die doorgestuurd. Er is in ieder geval geen twijfel meer over mogelijk dat dit echt Nicol is. Wat er precies met haar aan de hand is weten we niet, maar het gaat echt niet goed met deze vrouw…

Nog geen reacties