Televisie

Roxeanne Hazes klaagt Rachel Hazes aan wegens de erfenis van André Hazes

Roxeanne Hazes klaagt Rachel Hazes aan wegens de erfenis van André Hazes

Roxeanne Hazes klaagt Rachel Hazes aan wegens de erfenis van André Hazes. Yvonne Coldeweijer deelde dit nieuws zojuist op haar kanaal op Instagram. Volgens Rox heeft haar moeder Roggel helemaal geen recht op de erfenis. Op 9 februari gaat dit uitgevochten worden.

Roxeanne Hazes klaagt Rachel Hazes aan

Yvonne Coldeweijer deelde zojuist op haar Instagram ‘de scoop van het jaar’. “Er komt namelijk een MEGA rechtszaak aan. Het gaat om de erfenis van André Hazes senior. Roxeanne Hazes klaagt haar moeder Rachel Friedel aan. Het ziet ernaar uit dat Rox vindt dat Rachel geen recht heeft op de erfenis. Go Rox! We got your back!”, aldus Yv.

De erfenis van André Hazes

Volgens Yvonne probeert Rox ‘achter de schermen’ al sinds 2020 duidelijkheid te krijgen over de zaak. Tot op heden was het nog niet gelukt. Ze schrijft: “Dan zit er niks anders op dan dat de rechter er maar over moet gaan beslissen!” We zijn nu al benieuwd wat hieruit gaat komen. Wel weten we zeker dat Rachel Hazes de binnenkant van de rechtszaal vaak gaat zien de komende tijd. Zowel 9 januari als februari zijn bijzondere dagen voor haar.

Welke kant kiest André?

Dan rest ons nog de vraag welk standpunt André Hazes junior in deze zaak zal gaan aannemen. Welke kant zal hij kiezen? Die van zijn zus Roxeanne Hazes of die van gemene moeder Rachel Hazes? Of zal hij besluiten om zich hier niet mee te bemoeien? Hij heeft tenslotte het contact met beiden verbroken inmiddels. Toch gaat dit toch ook een beetje over zijn erfenis…

Nog geen reacties