Uit eerste hand

Nicol Kremers live op TikTok met nieuwe vriend naast zich

Nicol Kremers live op TikTok met nieuwe vriend naast zich

Nicol Kremers live op TikTok met nieuwe vriend naast zich. Dat bleek gisteravond en werd gedeeld door onze vriend RealityFBI. Ze ging namelijk live, maar het was al snel duidelijk dat dit vanuit de barbiershop van Mik Schoonhoven kwam én hij is zelfs te horen.

Geen relatie meer tussen Peter Gillis en Nicol Kremers

RealityFBI liet al op Instagram weten dat een bron hem had verteld dat Peter Gillis en Nicol Kremers eigenlijk al sinds september uit elkaar zijn. Wij roepen bij RoddelPraat inmiddels al een tijd dat de twee uit elkaar zijn, maar ze bleven tegenstribbelen. Om te bewijzen dat alles nog koek en ei was, deelde het stel veel foto’s van hun samen. Gelukkig wisten we allemaal wel beter.

Nicol Kremers live op TikTok met nieuwe vriend naast zich

Gisteravond bleek namelijk dat Nicol Kremers live ging op TikTok vanuit de barbiershop van haar nieuwe vriend. Een bron van RealityFBI herkende de kleur van de muur en zeker als we kijken naar beelden van zijn shop, wordt al snel duidelijk dat het inderdaad dezelfde muur moet zijn.

Verliefd pubermeisje liegt

Om het nog íets grappiger te maken… Tijdens de live praat en giechelt Nicol constant richting de zijkant van het scherm. Als een verliefd pubermeisje zegt ze tegen degene naast zich dingen als: ‘doe nou niet…!’ Wanneer iemand vraagt wie er naast haar zit, zegt ze: ‘er zit niemand naast mij’. Huh? HAHA! Bekijk de beelden onderaan het artikel en oordeel zelf.

Nog geen reacties