Nicol Kremers gespot met nieuwe liefde

Nicol Kremers gespot met nieuwe liefde

Heel slecht nieuws voor Peter Gillis: Nicol Kremers gespot met nieuwe liefde. Daar kwam onze grote vriend RealityFBI gisteravond achter. Een bron wist hem zelfs te vertellen om welke man het gaat.

Nicol Kremers gespot met nieuwe liefde

Het zal toch niet? Oh, ja. Toch wel. Nicol Kremers is gespot met een andere man. Je zou toch zeggen dat Peter Gillis hier nu echt niet meer omheen kan? Het ligt best in de lijn der verwachting dat er later vandaag ergens weer heel toevallig foto’s van het stel verschijnen. Dat doet Peter namelijk wel vaker om de boel te verbloemen. Wij weten allemaal natuurlijk best hoe het zit met dit criminele gezin.

Bron vertelt wie het is geweest

Een bron liet aan RealityFBI weten: “Nicole is gisteren met haar nieuwe in Bergambacht gespot. Ik heb helaas geen foto. Als ik meer weet laat ik het je weten.” RealityFBI plaatst daarom ook de oproep of meer mensen Nicole afgelopen weekend hebben gespot met een andere vent. Daar wist een andere bron op te antwoorden met: “barbier Mike Schoonhoven.”

Natuurlijk heeft onze grote vriend de nieuwe vlam van Nicole opgezocht op Instagram en zelfs dat account deelde hij. Hieronder zijn de verhalen van RealityFBI terug te kijken. Wat denken jullie? Zou het dan stapje voor stapje eindelijk naar buiten gaan komen dat Peter en Nicolleke toch echt uit elkaar zijn? Pssstt… Mike, als je dit leest… Denk je dat jij iets zou kunnen doen aan de kogelvrije kuif van Dennis Schouten? De transplantaties hebben nog niet helemaal z’n vruchten afgeworpen.

Nicol Kremers gespot met nieuwe liefde
Nicol Kremers gespot met nieuwe liefde 4
Nicol Kremers gespot met nieuwe liefde
Nicol Kremers gespot met nieuwe liefde 5