Talpa blijft doorgaan met Peter Gillis: ‘De kijkcijfers zijn nog steeds goed’

Talpa blijft doorgaan met Peter Gillis: 'De kijkcijfers zijn nog steeds goed'

Talpa blijft doorgaan met Peter Gillis. Dat laat Peter Gillis zelf weten via Instagram. Hij schrijft erbij een meeting te hebben gehad waaruit bleek dat de kijkcijfers nog steeds goed zijn. Wat wil hij hier nou eigenlijk mee duidelijk maken?

Criminele praktijken

De vraag is hoelang Talpa nog door wil blijven gaan met het uitzenden van Peter Gillis na alles wat er is gebeurd. Dat vraagt heel Nederland zich al tijden af. Peter mishandelde zijn vriendin, kreeg dwangsommen opgelegd wegens illegale huisvesting en bleek mensen te ontvoeren.

Inmiddels kunnen we rustig stellen dat Peter Gillis een crimineel is. Toch blijft Talpa de man uitzenden. Sterker nog: Peter Gillis plaatste zojuist een post op Instagram om duidelijk te maken dat de samenwerking ook nog wel even gaat duren.

‘De kijkcijfers zijn nog steeds goed’

Peter Gillis maakt een selfie met het gebouw van Talpa op de achtergrond, plaatst het op Instagram en schrijft erbij: “Net een leuke meeting gehad bij Talpa Network. Mooi bedrijf wel… Kende da? Uiteraard ook gesproken over ‘Familie Gillis: massa is kassa’. De kijkcijfers zijn nog steeds erg goed…đź‘€ Hatseflats!!” Wat wil hij hier nu eigenlijk mee zeggen?

De schone schijn ophouden

Meestal als Peter iets zĂł duidelijk deelt op Instagram is dat juist om te verhullen dat er dingen nĂ­et goed gaan. Als het slecht gaat tussen hem en Nicol Kremers, komen we om in de foto’s van de twee samen. Juist om de schone schijn op te houden. Zou dit dan misschien toch betekenen dat Talpa eens een stevig gesprek met hem heeft gevoerd? We hebben op het moment nog enkel vermoedens. Deel in de commands wat jij denkt.