Entertainment

Nicol Kremers stelt boek over Peter Gillis uit: ‘Gaat niet goed met haar’

nicol kremers boek peter gillis

Nicol Kremers heeft beloofd om met een boek te komen over haar relatie met Peter Gillis. Toch heeft zij besloten om de publicatie van dit boek uit te stellen. Het zou namelijk helemaal niet goed met haar gaan, sinds zij Peter weer onder ogen is gekomen.

Nicol Kremers laat de ware aard van Peter Gillis zien

Nicol Kremers heeft onlangs bekend gemaakt dat ze met een boek komt over Peter Gillis, die binnenkort uit zou komen. Het is een autobiografie die dus over het leven van Nicol gaat, maar ook haar heftige relatie met Peter Gillis. Een relatie waar veel huiselijk geweld in voor kwam. Dit zal uitgelicht worden in dit boek.

Natuurlijk was ons Petertje het niet eens met dit boek. Daar kun je je iets bij voorstellen, aangezien je ware aard naar boven zal komen en alle dingen die je hebt gedaan komen op straat te liggen. Letterlijk zwart-op-wit. Hij heeft daarom ook een kort geding tegen haar aangespannen vanwege dit boek. Peter wil het hele boek lezen, voordat zij dit gaat publiceren. Hij wil zeker weten dat er geen dingen in het boek staan die de geheimhoudingsplicht die zij met elkaar hebben zal overtreden.

Nicol Kremers stelt boek over Peter Gillis uit: ‘Gaat niet goed met haar’

Nicol Kremers heeft besloten om het boek door omstandigheden uit te stellen. Ze zou ‘door een zware emotionele periode’ gaat en stelt het boek daarom uit. De publicatie van het boek zal ‘ergens volgend jaar’ plaatsvinden, in de hoop om ‘nieuwe spanningen’ te voorkomen.

Een logische gedachte is dat Nicol het boek uitstelt door de rechtszaak die Peter tegen haar heeft aangespannen, maar dit heeft er volgens haar advocaat niets mee te maken. “We hebben dat juist niet afgewacht omdat het dan weer lijkt of we reageren op die uitspraak”, vertelt de manager van Nicol. “We hebben gewoon gezien dat het sinds die rechtszaak, toen ze weer met hem geconfronteerd en zelfs werd uitgelachen, niet goed gaat met haar.”

28 reacties

Dan

Peter is een psychopaat.

Wally

Toch een beetje bang voor het wandelende worstenbroodje?

Peter G

Ik ga ook een plaatjes boek uitbrengen met WhatsApp foto’s van nicolleke en floris

Nomnomnom

Gilles is grappig, of een droeve manier.

Plien

Vóór alles vraag ik mijn dan weer af bij me eigen wat er dan te lezen valt in een autobiografisch relaas

Plien

Vóór alles vraag ik mijn dan weer af bij me eigen wat er dan te lezen valt in een autobiografisch relaas over haarzelf en die majoot

Plien

Financiële

Plien

Procedures

Plien

Een boekje over iIIegale bewoning en verpauperde stinkhokjes die die fatzo verhuurt als zijnde dat het is een vakantieverblijf op een oud en uitgewoond vakantiepark waar het verval heeft toegeslagen en de wilde honden geen brood van lusten.

Dus zo een boekje zou ik persoonlijk niet echt heel snel kopen of doorlezen als ik het kado zou krijgen.

Plien

Vóór alles vraag ik mijn dan weer af bij me eigen wat er dan te lezen valt in een autobiografisch relaas over haarzelf en die fatzo

Plien

Rechtbank

Plien

Juridische

Plien

Perikelen

Plien

Allerlei

Plien

Rechts

Plien

Links

Plien

Links en rechts

Plien

allerlei dwangsommen en juridische perikelen

Plien

Vóór alles vraag ik mijn dan weer af bij me eigen wat er dan te lezen valt in een autobiografisch relaas over haarzelf en die fatzo die al die tijd in de weer is met financiële en juridische perikelen

Een boekje over iIIegale bewoning en verpauperde stinkhokjes die die fatzo verhuurt als zijnde dat het is een vakantieverblijf op een oud en uitgewoond vakantiepark waar het verval heeft toegeslagen en de wilde honden geen brood van lusten.

Dus zo een boekje zou ik persoonlijk niet echt heel snel kopen of doorlezen als ik het kado zou krijgen.

Plien

Ik vind het bijzonder moeizaam om een reactie te plaatsen op deze website.

Zou het een idee zijn om die ‘verboden woordenlijst’ in te ruilen voor een spellingscontrole?

Want op deze manier werkt het voor geen meter

Floris Wyers

Sinds de laatste meer Roddelpraat gaat het met mij ook helemaal niet goed meer.

Sarah van Sjoelen

Ze was weer eens foxwild en was weer toe aan hatseflatsen, daar heeft die worstenbroodschranser natuurlijk even gebruik van gemaakt.

Mark Gillis

Code rood.
Dit artikel berust op onwaarheden ons pa ken helemaal nie lezen d’n Samir doet da meestal vur hum.
Ik heb godnondetju een darmklachten nie normaal meer gisteren gewoon vier kapsalon naar binnen gestauwd.
En nu tot mun nek onder joh.

Gabelstaplerfürher Henk

Wat nou weer ?? Ik had plek gemaakt voor 2 pallets voor “os worstebroodsnolleke” !! Had ik de Hr F. Bouman niet af hoeven te bellen met zijn PMK vrachtje #cudtwijven ook

Don Omar

zei teveel malen, zei ons geprakte asperine nodig , gewoon chillen oi oi joij

Don Omar

Borderline stellen zijn goede afnemers van ons kartel meestal oi oi joi , voor poppies vraag beter Serhat enzo

Remco 1908

Nicole moet niet zo janken op only fans is ze dagelijks te zien in de meest uitdagende pose als het zo slecht met haar gaat als ze zecht ga je niet elke dag op only fans staan

bram

met haar ging het nooit zo heel erg goed, net als met ons pitterke