Nicol Kremers: ‘Peter Gillis dreigde een potlood door mijn hoofd te steken’

Peter Gillis dreigde een potlood door het hoofd van Nicol Kremers te steken. Dat lezen we in het boek 'Nicolleke, mijn waarheid, mijn overwinning'. Het verbaast ons niet dat de ietwat stevige man hiertoe in staat is. Schokkend is het natuurlijk wel.

Nicol Kremers
Nicol Kremers

Nicol Kremers: ‘Peter Gillis dreigde een potlood door mijn hoofd te steken’

‘NIEUWS!!’, zo begint Nicol Kremers op Instagram. ‘Misschien hebben jullie al wat mee gekregen de afgelopen tijd! Maar mijn schokkende en onthullende autobiografie komt binnenkort uit!’ Daarbij plaatste het Brabantse worstenbroodjesnolleke een plaatje met de tekst ‘Hij pakte een potlood van mijn kinderen en hield die boven mijn hoofd. Hij zei: ik steek ‘m dadelijk door je hele hoofd heen!

Onlangs liet Peter Gillis nog weten een forse schadevergoeding van Nicol Kremers te willen, omdat mevrouw zich in interviews negatief over hem uitlaat. De stevige man eist dan ook 1,68 miljoen euro van Nicolleke. Volgens Peter tekende zijn ex een vaststellingsovereenkomst toen ze in februari uit elkaar gingen. Daarin stond dat Nicolleke niet mocht praten over hun relatie.

Volgens de manager van Nicol Kremers is er inderdaad een overeenkomst getekend. “Alleen heeft ze deze pas maanden later binnen gekregen. Nicol kon dus moeilijk precies weten waar ze rekening mee moest houden”, zei hij.

10.000 euro per overtreding

Peter Gillis rekent voor iedere overtreding 10k. Meneer vermeerdert dat met het aantal dagen dat deze overtreding voortduurde. Als Nicol Kremers niet betaalt, volgen ‘alle beschikbare rechtsmiddelen’ om haar te dwingen, weet ook advocaat Sébas Diekstra. “Het lijkt er sterk op dat hiermee gepoogd wordt om Kremers de mond te snoeren over de mishandeling waarvoor de heer Gillis vervolgd wordt door het Openbaar Ministerie en de andere strafbare feiten waarvan aangifte door haar is gedaan”, zei hij tegen het Algemeen Dagblad.

Het boek van Nicol Kremers is ‘binnenkort’ verkrijgbaar.