Entertainment

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn weer samen: ‘Ik werd in een verkeerd daglicht gesteld’

Emma Heesters

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn weer samen. Begin dit jaar kondigde het stel nog hun relatiebreuk aan, maar ze zijn kennelijk tóch voor elkaar gemaakt. Dat laat de profvoetballer weten via zijn Story op Instagram. Ook ontkent meneer de geruchten dat hij tijdens hun relatie vreemd is gegaan.

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn weer samen: ‘Ik werd in een verkeerd daglicht gesteld’

‘Ik heb nooit eerder publiekelijk gereageerd op beweringen over mij’, schrijft Wesley Hoedt. ‘Maar het is nu tijd om het recht te zetten. Tijdens onze hele relatie ben ik Emma Heesters nooit ontrouw geweest. Ik zou nooit iets doen om het absolute respect dat ik voor haar heb te ondermijnen.’

‘Helaas is veel van mijn privé-informatie, waaronder mijn socialemediawachtwoorden, gelekt’, vervolgt Wesley Hoedt. ‘Hierdoor werd ik in een verkeerd daglicht gesteld. Ik wil deze moeilijke tijd graag achter me laten. Emma Heesters en ik zijn allebei dankbaar dat we elkaar weer hebben gevonden. Geen van ons zal hier verder nog een publieke verklaring over afleggen.’

In maart meldde Emma Heesters dat de relatie met Wesley Hoedt voorbij was. ‘Fijne In­ter­na­ti­o­na­le Vrou­wen­dag’, schreef ze op Instagram. ‘We proosten op alle sterke vrouwen en mannen! Dat gezegd hebbende, wil ik jullie ook laten weten dat Wesley en ik niet langer een relatie hebben. Mijn hart ligt in duizend stukken, maar ik zal de geweldige tijd en ervaringen die ik met hem heb gedeeld nooit vergeten.’

‘De focus ligt op mezelf’

In gesprek met Grazia legde Emma Heesters uit dat ze ‘bewust door de pijn heen is gegaan’ na de breuk. “Een gebroken hart is altijd moeilijk. Om ermee om te gaan stortte ik me al snel volledig op mijn zangcarrière. Maar dan deal je uiteindelijk niet met wat er echt gaande is. Daarom ben ik bewust door die pijn heen gegaan. Nu ben ik aan het uitvogelen wat ík nou precies wil en de volle focus ligt dus op mezelf.” En nu dus weer op Wesley.

20 reacties

Sinterklaas

Blond , welgevormd en petit en kan goed met haar keeltje overweg … daar kan de Sint wel wat mee . Heeft ze insta Jan? Kijk me aan Jan ! heeft ze een insta grammetje ?

Johan Derksen

Stereotype golddigger…. eng meisje

Plien

Een afwachting van goedkeuring

Plien

Wat heb ik verkeerd gezegd dat ik een afwachting van goedkeuring ben?

Plien

Is het handig om een lijstje te maken van alle woorden die jullie niet leuk vinden want ik wil niet de hele tijd in afwachting van goedkeuring zijn?

Plien

Dit is geen manier om een website te maken waar mensen hun commentaar kunnen achterlaten

Als er totaal willekeurige woorden verboden worden dan is iedereen in afwachting van goedkeuring.

Peter G

Emma dump die vent en kom gezellig bij Petertje

Melanie Suikerbuik

Van Emma wordt ik spontaan lesbisch

W. Hoedt

Aangezien ik echt open kaart wil spelen: Ja, Dennis Schouten is een keer bij me langs geweest en heb ik zijn navel aangeraakt(van binnenuit).

Timo Martin

Ik heb brrrrrp Emma hik ook weleens gepaald brrrrrp hik.

Arie

Stond gewoon in het algemeen dagblad

Vieze joop

Emma zou ik graag in de *nus n*uken is ze gelijk de overspelige voetballer vergeten

Henk

Wie zijn dat?

Floris Wyers

Emma, kom jij maar eens lang bij “moppie van de week”.

Koos naamloos

Nice chick ! Die gast is een een wannabe turk,met zijn Hamas baard .

marie van der ven

I k
z o u
w e s l e y
w i l l e n
b a f f e n

Juf

Hoedtje van papier

dorpspastoor

Goeie genade!

Patty Brard

Jeetje wat een bericht, ik schrik me een hoedtje

Don Omar

zei goeie klant van kartel oi oi oi joi