Uit eerste hand

Na twee borstvergrotingen wil Monica Geuze nu verkleinen

Na twee borstvergrotingen wil Monica Geuze nu verkleinen

In de podcast ‘Geuze en Gorgels’ worden tetten besproken. Hier wordt een bijzondere onthulling gedaan: na twee borstvergrotingen wil Monica Geuze nu verkleinen. En niet alleen dat… Ze vertelt ook hoeveel geld ze er aan kwijt is en ook dat is niet mals.

Over de vergroting van haar borsten verklapt ze alvast: “Ik ben twee keer 9000 euro kwijt geweest.” De grap is dat ze de borstpartij nu te groot vindt, haha! “Ik wil ze kleiner. Het past niet bij me,” vertelt ze in de podcast. Kaj zegt daarop lekker bijdehand en zeker waar dat ze er zelf voor gekozen heeft.

“Ik had voor de eerste keer mijn borsten laten doen en toen had ik een heel lief, klein, secuur maatje. Lieve knoppen waren dat. Een cup B.” Toen werd ze zwanger en begon de boel te groeien. “Toen werden ze zo groot dat toen ik erna ging ontzwangeren het allemaal ging slinken. De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan. Dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen.” Aahh… Het is dus de schuld van de arts geweest. Het was helemaal niet haar keuze, joh!

Ze legt uit dat de implantaten in haar borst gingen draaien: “Als ik in bed lag en ik ging op mijn zij liggen dan draaide dat implantaat. Dat draaide dan in mijn borst.” Mag ik een teiltje? Zelf wordt ze ook misselijk van de gedachte. Ze sliep daarom twee jaar lang met een bh aan. Ze ging voor een nieuwe operatie, maar door al het loshangende vel moest ze grotere implantaten hebben. Nu vindt ze haar borsten daarom te groot. “Nu zijn ze groter, maar ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen. (…) Ik heb af en toe gewoon een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten”, vertelt ze in de podcast.

Kaj deelt ook zijn mening over de kwestie: “Jij bent heel petite. Ik vind kleine borsten altijd heel mooi bij kleine vrouwen.” Monica is het met hem eens en wil daarom opnieuw onder het mes. Wel krijgt ze dan een litteken bij haar tepel. “Dat heb ik er maar misschien voor over, want hier voel ik me niet meer comfortabel bij”, zegt ze daarover.

Meid, lekker doen wat je wil. Wat vinden onze Kevins van deze beslissing? We lezen het graag terug in de commants.

Nog geen reacties