Monica Geuze vindt Lil Kleine tot de top behoren

Monica Geuze Lil Kleine

In een video die wij op TikTok tegenkwamen, zagen we hoe Monica haar mening uit over de meppende dwergrapper. Monica Geuze vindt Lil Kleine tot de top behoren. (Al is hij te klein om de top ooit te kunnen bereiken, maar dat ter zijde).

Lekker boeiend nieuws kan je dan denken, maar die uk van een Jorik ligt momenteel nog steeds onder vuur. Zeggen dat hij een goede rapper is, is natuurlijk vragen om problemen. In de video is ook te horen hoe iedereen er hard om moet lachen.

Eerder werd Samantha Steenwijk al online aangevallen, omdat ze Jorik een knuffel had gegeven. Ook het management van Tino Martin kreeg een draai om de oren, omdat Lil uitgenodigd was op een evenement van de volkszanger.

Eerst noemt Monica Lil Kleine als haar gevraagd wordt naar de top vijf Nederlandse rappers. Binnen een seconde floept ze die naam er enigszins ongemakkelijk uit. Ze vervolgt lachend: “Hij doet het gewoon wel he? En ik ben niet zo’n bitch dat ik het eruit ga laten knippen.”

Bekijk de beelden hieronder en deel je mening.

19 reacties op “Monica Geuze vindt Lil Kleine tot de top behoren

  • Polly zegt:

   Dat is het witte poeder. Als je mensen een beetje kan lezen, dan zie je wat het gedrag schreeuwt. Sukkels in de beknopte analyse.

   4
   0
 1. Hans Botvier zegt:

  Monica Geuze is niet goed in haar hoofd.

  Typisch gevalletje van vergane glorie en gebrek aan intellect. Waarom wordt deze nono eigenlijk geciteerd?

  12
  0
 2. Jimbo zegt:

  Dat die dame smaak heeft als dat ze verstand heeft is geen scoop. Dat ze tot vijf komt, vind ik dan wel weer nieuws.

  3
  0
  • De Ondernemer (😂🤣>>'proest' zegt:

   Hoi Monica.
   Hoeveel niet-bestaande volgers heb jij?

   Kan het zijn dat je helemaal niet zo ‘beroemd’ en ‘invloedrijk’ bent als dat je ons wilt doen geloven?

   Waarvan moeten we jou verder kennen?

   4
   0
 3. J Aanen zegt:

  Dat zei ze zelf niet. Dat zei iemand anders die naast haar zat en deed overkomen alsof Monica dat zei. Houd de feiten wel scherp jongens, anders beginnen jullie op Boulevard te lijken.

  3
  1
 4. Hersenstichting Nederland zegt:

  Of het handig is weet ik niet maar als je staat voor wat je zegt dan heb je wel karakter, Jorik is een mongoloide dwergrapper en zijn muziek is niet mijn smaak doe mij maar Tupac of Vanilla-Ice, maar ze toont ruggengraat en dat mag ik wel!

  1
  1

Reacties zijn gesloten.