Monica Geuze werd gefotografeerd toen ze topless lag te zonnen

Kaj Gorgels en Monica Geuze hebben samen een podcast op Spotify waarin ze praten over… whatever, boeit voor dit artikel natuurlijk geen reet.

Maaaarrrr gisteren vertelde Monica in de podcast dat ten tijden van de Temptation Island-opnames een of andere Belg foto’s van haar had gemaakt toen ze topless lag te zonnen.

Dit artikel is ook voornamelijk een oproep aan onze kijkers/lezers: Heeft iemand het nummer van de Belg die deze foto’s gemaakt heeft? Dan staan wij namelijk open voor contact. Gewoon vanuit journalistiek oogpunt, natuurlijk.

38 reacties op “Monica Geuze werd gefotografeerd toen ze topless lag te zonnen

 1. Remco zegt:

  Nee helaas. Ik heb wel wat foto’s nog niet vertoond van Jan Roos, orale handelingen in de Range Rover. Meerdere lokaties, meerrdere datums. Ik wil Jan niet verder beschadigen, maar voor 100 honderd kun je ze krijgen

  6
  6
 2. Jan Befgajes zegt:

  Ik heb een geheime fantasie, ik doe standje 69 met Monika waarbij ik haar helemaal schoon lik, en Dennis ligt naast me en doet hetzelfde met Kaj, alles via livestream op insta. 1e sessie gratis voor de kijkers daarna via een betaalkanaal.

  2
  2
 3. Ramin Rz zegt:

  Even een bi scenario voor de mannen die twijfelen. Jan ligt Anouk heerlijk te beffen terwijl ik Jan zijn sterretje bemin met mijn Iraanse stuk slaghout. Joyce filmt alles en geeft instructies terwijl Jan zijn ex haar rimt.

  1
  2
  • Ayatollah met sympathie voor man met snor uit Oostenrijk zegt:

   Wollah jij hebbe probleem als jij komt in Iran!
   Wanneer jij staat voor Almachtige Allah jij hebbe nog grotere problemen!
   Tfoeee!

   4
   0
 4. Melanie Suijkerbuik zegt:

  Kim Holland had mij en Roger benaderd om in een film te spelen, Roger wil niet maar Jan wel. Die zal flink moeten doorlikken met dat kleine valse tongetje van hem, daarna mag hij ook mijn ster schoonlikken, ketjap manis er op en likken maar Jan.

  1
  2
 5. Melanie Suijkerbuik zegt:

  Jan wilt dat ik uit Limburg vertrek en bij hem in de buurt kom wonen. “Nog een paar donaties schat en ik koop een flat in Bergen voor je, kan ik je elke avond als Joyce slaapt verwennen.”

  2
  2
 6. Jan Roos vanuit Spanje afkickcentrum Beffos Finitos No Morros zegt:

  Mijn kamergenoot hier moet afkicken van het ruiken aan zadels van damesfietsen. Ongezellige boel, minibar ook al weer leeg hik hik stort 5 euro burp

  0
  1
 7. Choco Prince zegt:

  Het zou pas nieuws zijn en tevens gigantisch sneu voor mekkerende Monica als ze niet gefotografeerd zou worden wanneer ze haar joekeloenen etaleert.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.