Moslims eisen dat Talpa stopt met de Meilandjes

Daar gaan we weer. Iemand heeft een mening die niet past in het plaatje van deugend Nederland. Bedrijven zijn opeens heel divers (niet in meningen) en dumpen diegene onder het mom van ‘we willen het gezellig en inclusief houden’ (wat grappig is als je iemand uitsluit om een mening) en dan komen er zogenaamde slachtoffers iets eisen. Doodvermoeiend.

“Discriminatie, moslimhaat, racisme en xenofobie zijn kwaden waar iedereen in Nederland onvoorwaardelijk stelling tegen moet nemen, in woord en daad. Het nastreven van een harmonieuze samenleving is namelijk een gezamenlijke verantwoordelijkheid”, aldus de moslimkoepels. Dat zijn grote woorden van een religie waar verdraagzaamheid en tolerantie naar anderen nou niet de grootste waarden zijn, maar goed. Mooi streven.

“Volgens onder meer de Haagse moskeeënkoepel SIORH en het Rotterdamse SPIOR getuigen uitspraken als ‘de islam brengt ellende zoals terrorisme, maar ook de onderdrukking van vrouwen en culturele dingen als besnijdenissen en allerlei gekke gewoontes’, niet alleen van onwetendheid omtrent islam en moslims, maar voeden ze ook de antimoslimsentimenten in dit land.” Ok, dus de islam brengt geen terrorisme en onderdrukking van vrouwen met zich mee. Dat wist ik niet. Helemaal verkeerd begrepen. En besnijdenis is ook helemaal geen ding. Aha. Nou, we leren veel van de moslimkoepels.

Erica Meiland zei onder andere: “Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wil gewoon de wind in je haren voelen. Dát is vrijheid. Ik ben ook voor een boerkaverbod.” En dat mag niet. Niet moet de familie bloeden en eisen moslims hun ontslag. Lekker divers en inclusief weer.

Nou ja, als je echt wel weten waar het omgaat kan je ook de reactie van de treitervlogger Ismail Ilgun lezen. Echt veel dommer wordt het niet.

29 reacties op “Moslims eisen dat Talpa stopt met de Meilandjes

   • Juice over juice zegt:

    Meilandjes laat ze maar joh! Jullie hebben centjes en grote fanbase zat! Doe zoals Jan en Dennis begin lekker een eigen YouTube kanaal….of tv zender kan je lekker zelf bepalen.want je ziet ze zijn aardig daar van die tv als ze lekker aan je verdienen. Heb je een eigen mening wordt je gelijk gecanceld m.a.w. laten ze je vallen als dat je een crimineel bent. Dus Erika topper dat je er bent (je hebt er een fan bij) welkom bij de gecanceld club!!! Mega gezellig aan de ‘andere’ kant waar de mensen echt ‘ wakker ‘ zijn ipv een slapende ‘woke’ neppers.

    3
    0
  • Scarface zegt:

   Jij bent echt het toppunt van integratie hé. Je aanpassen aan het land waar je heen bent ‘gevlucht ‘. Dankbaar naar de samenleving die je ‘op heeft gevangen’ na die o zo zware oorlog in een gebied 500 km verder.

   SCHAAM JE!!

   8
   0
 1. И. Иødrøg zegt:

  Hé wacht even! Dit is die haakneusvlogger toch? Die vent die eigenhandig een hele wijk kapot maakte? Oude blanke vrouwtjes lastig viel en ons uitschold voor roze varkens. En die wil nu iets gaan uitleggen over de Islam? Die schijtreligie? Het moet niet gekker worden.

  61
  0
  • Haakneus zegt:

   Correct, meneer haakneus terroriseerde de gehele wijk. Samen met zijn Arabische, besneden mede neuzen zorgde hij voor serieuze overlast. En als dank kreeg hij geen straf maar werd beloont met een baantje bij het AD. Want meneer was zo zielig met zijn leerachterstand en Arabische afkomst. Hij kreeg immers geen stageplek en eerlijke kans. Welkom in Bananen land Nederland!

   25
   0
  • Franz zegt:

   2k+ likes op het ultiem slecht geschreven stukje van Ismail.
   Dat geeft duidelijk aan hoe deze gasten over Hollanders denken.
   Erg triest. Ben blij dat je hier mag wonen. Niet blij? Waarom blijf je dan…. Nja lijkt mij duidelijk waarom men blijft.

   24
   0
 2. S. de Goedheiligman zegt:

  De mijter viel spontaan van mijn eerbiedwaardige hoofd toen ik de kop las. Het moet toch niet veel gekker worden. Maar in een al te woke Nederland weet het maar nooit.

  13
  0
 3. Ismail is zijn verstand vergeten zegt:

  Dit land is helemaal koek koek geworden.
  Blijkbaar is een eigen mening tegenwoordig verboden!
  Wat Erica Meiland vindt zal me worst wezen, moet ze zelf weten, ik ken haar niet en zij kent mij niet.

  Maar blijkbaar zijn er lieden zoals Ismail Ilgun (ja die met dat lage IQ, dat vertelde zijn zus in een filmpje) die niet werken en teveel vrije tijd hebben. Door al die vrije tijd gaat hij zich blijkbaar druk maken om randzaken als deze.

  Hij kan zich beter druk maken en focussen op een fatsoenlijke baan.
  Met een laag IQ is het al lastig zat om in deze veeleisende maatschappij mee te draaien.
  Dat zal al zijn tijd, focus en energie kosten.

  17
  0
 4. Richard Wagner zegt:

  Erica Meiland mag dit vinden volgens mij. Het is een mening die zei heeft, en net als vele Nederlanders vindt zij wel iets van een boerka en van hoofddoeken. Vrijheid om te zeggen wat je denkt is iets moois, ze kwetst niemand volgens mij..

  In het boerenland waar zij woonde zag ze die typetjes natuurlijk alleen op zaterdag als ze over de markt liep, maar in het westen zijn het er een stuk meer. Ja! Het ziet er niet prettig uit.
  En nee! De jonge meiden die ermee rondlopen gaan stappen in het weekend zonder hoofddoek als het even kan, zolang er geen vader, neef, broer of oom is om ze te corrigeren.
  Dat is hun vrijheid, al is die dus beperkt.

  Dat Hallmark en Emma dit gegeven ontkennen vind ik een kwalijke zaak. En nu dit onderwerp zoveel aandacht krijgt in de pers is er geen weg meer terug voor mw. Meiland.

  Echter, wat zei vindt en denkt over die religieuze kleertjes van moslima’s is vermoedelijk wat half Nederland ervan vind. Zou dit dan geen enquêtewaardig topic zijn? Het antwoord geeft waarschijnlijk meer inzicht in tegenstellingen..

  Als het al zo comfortabel en prettig zou zijn om in een gewaad dat op een parasolstandaard lijkt rond te lopen waarom loopt dan niet iedereen in zo’n ding?

  En waarom heeft dan niet iedereen een hoofddoekje op z’n knar om te laten zien hoe ontzettend religieus ze zijn?

  Geloof beleid je in nederland je hoofd, in de geest. Daarom heten kerkleiders van alle gezindten ook geestelijken
  Val er geen anderen mee lastig.
  En vooral, probeer het anderen niet op te dringen. Zodra mensen hun religie gaan uiten kunnen ze commentaar verwachten. Klaarblijkelijk zijn de mensjes uit de moslimkoepel niet zelfverzekerd genoeg om boven de kritiek van Erica te staan. Er heerst klaarblijkelijk de angst dat ze bijval oogst n dat de ogen van jonge moslima’s geopend worden.

  Het zou wat zijn als de gedoekte moslima’s ineens zouden zeggen dat ze ook vrij willen zijn?
  Dat mag nooit gebeuren immers.

  Deze onderdrukking is nog niet voorbij maar zal op termijn verdwijnen als mensen blijven praten met elkaar. Een boycot is een verkeerde manier om dit signaal af te geven.

  13
  0
  • Kweetniet zegt:

   Denken zeggen geen probleem nee. Maar zij bepaald niet wat voor iedereen vrijheid is. En als bij iedere groep met de verkeerde typen aan het roer religieus of niet, dus ook bepaalde die zich moslim noemen, heb je die willen bepalen wat jij moet doen. Meilandje gaat aardig die richting op wanneer ze in de macht haar waarheid op zou leggen en afdwingen. Ik wordt zo moe van die alleswetende betweters zonder benul. Voor mij zijn de schreeuwlelijkerds meer als elkaar dan als de constructieven.

   0
   0
 5. Filip zegt:

  Twee clubjes hebben iets gezegd en in de pers gebracht: de Haagse SIORH en het Rotterdamse SPIOR.

  Daar zitten vervolgens stiekem ook gelijk de meeste radicale moslimclubjes zoals zij bijvoorbeeld de Hofstadgroep (terroristen) en allerlei aanslagplegers in de Rotterdamse regio voortbrachten is feitelijk juist is.

  Waarom krijgen die organisaties spreekrecht? Ik heb niet de indruk dat ze goed bezig zijn met integratie of zo.
  Dus waarom is deze?

  14
  0
 6. Subversief Verraad zegt:

  Zwarte Pieten Protest in Volendam afgekapt door de bevolking, relschoppers van KOZP werden het dorp uit getrapt.

  Hallmark wordt niet meer verkocht in Volendam

  Emma matrassen levert niet meer aan adressen in Volendam

  Kruidvat en Etos in Volendam hebben hun complete voorraad verzorgingsproducten van Nivea op laten halen.

  En méér gemeenten zullen volgen.
  Zolang de mensen niet wensen te gehoorzamen aan de linkse politiekcorrecte minderheid zullen meer en meer bedrijven besluiten niks meer te leveren aan die foute mensen.

  Het wordt tijd dat grote bedrijven een daad gaan stellen: Albert Heijn sluit al z’n winkels voor twaalf maanden, of net zolang tot Nederland weer PvdA en GroenLinks stemt. Meer moslim hoofddoeken en minder zwarte pieten.
  Dat zal ze leren!

  3
  1
 7. ShirmaMousse zegt:

  En waarom krijgt deze debiel een podium? Beste man terroriseerde zijn wijk met die kut-vlogs, iedereen werd gek en nu gaat hij anderen de les lezen?

  2
  0
 8. Ik ben geen robot zegt:

  Nooit gedacht dat het zover zou komen, maar ik ben inmiddels voor mezelf een lijst gaan aanleggen van bedrijven en merken die ik links laat liggen

  2
  0
 9. Voorhuidwegdanhebjepech zegt:

  Die meiden hebben een boerka aan om onherkenbaar bij mij aan de deur te komen waarnaar ik ze binnen heerlijk verwen en me af laat zuigen ,want een onbesneden lul is toch het summum voor die meiden.
  Elk nadeel heeft zijn voordeel toch

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.