Televisie

Monique Westenberg doet Sarah van Soelen na: ‘ik werk eraan’

Monique Westenberg doet Sarah van Soelen na: 'ik werk eraan'

Monique Westenberg doet Sarah van Soelen na. En dat is niet de eerste keer. De twee zitten constant elkaar na te doen. Denken ze daarmee het hart van ex-vriendje André Hazes te veroveren of zoiets? Niet dat Monique dat nog helemaal nodig heeft nu ze weer samenwonen, maar dat ter zijde.

Monique Westenberg doet Sarah van Soelen na

Het wordt echt té toevallig. Monique Westenberg doet Sarah van Soelen na. Het wordt echt te vaak om nog te zeggen dat het per ongeluk zou gebeuren. Nu delen beide vrouwtjes ook precies dezelfde quote van dat kut bedrijf die vol zit met jatters: RUMAG. Ook dat nog…

‘Ik werk eraan’

“Ik beantwoord vaak appjes inmijn hoofd en dan kom ik er later achter dat ik al drie weken niks van me heb laten horen. Ik werk eraan”, staat in de tekst die Monique en Sarah delen. Maar waar Saar deze post al acht uur geleden had gedeeld, komt Monique er veel later pas mee aankakken. Dit keer weten we dus wel zeker wie wie precies nadoet.

Elvis Presley na-aapers

Een tijdje terug was het bijvoorbeeld een trend dat beide geliefdes van Dré van alles plaatsten over Elvis Presley. Waar Sarah een schilderij van de zanger ophing, plaatste Monique haar kind opeens in een Elvis pakje. Zo ging dat even door, maar nu zien we al een tijdje niks meer van Elvis. Het is vreemd. Zouden ze het expres doen?

Nog geen reacties