Neef André Hazes veroorzaakt overlast in winkelcentrum

Neef André Hazes veroorzaakt overlast in winkelcentrum

Neef André Hazes veroorzaakt overlast in winkelcentrum. Djarno Hofland is de neef van André Hazes jr. en was ook te zien in zijn reality-serie. Nu blijkt dat deze Djarno heel vaak in een winkelcentrum in Amsterdam zou rondhangen en daar behoorlijk vervelend zou zijn. Zowel bezoekers als personeel ergeren zich de afgelopen tijd behoorlijk aan hem.

Neef André Hazes veroorzaakt overlast in winkelcentrum

Veel mensen zijn niet blij met de nieuwe hobby van Djarno Hofland. Hij is namelijk regelmatig op het Gelderlandplein te vinden, een winkelcentrum in Amsterdam-Zuid. Daarmee heeft hij nogal wat irritaties opgewekt bij verschillende mensen. En laten we eerlijk zijn: Djarno is ook niet het meest intelligente figuur wat je doorgaans tegenkomt. Eigenlijk is hij de Adje van André Hazes, dus heel verrassend is dit niet.

Gebiedsverbod

RealityFBI ontving van verschillende mensen al veel berichten dat ze Djarno daar steeds tegen het lijf liepen. Daar begon iemand zelfs al te praten over een gebiedsverbod, omdat diegene het zo zat was. Als bewijs worden er foto’s meegestuurd.

‘Hij loopt vooral veel aandacht te trekken’

Wat is er zo vervelend aan hem dan? Laat die man lekker veel in het winkelcentrum shoppen, zou je denken, maar dat is niet helemaal het geval. Een medewerker van één van de winkels in het desbetreffende winkelcentrum verklaart dat Djarno vooral veel aandacht loopt te trekken. Die medewerker legt uit: “Leuke mensen hoor, maar hoef ze niet elke lunchpauze koopavond daar te zien. Plus ze waren elkaar allemaal aan het filmen.” Ja… In een winkelcentrum kom je om te shoppen en dan hoef je inderdaad niet elke dag filmpjes op te komen nemen. Maar goed…