Televisie

Jaimie Vaes openhartig over grenzen stellen: ‘er zit bij mij een schroefje los’

Jaimie Vaes openhartig over grenzen stellen: 'er zit bij mij een schroefje los'

In een interview voor de LINDA werden Coen Swijnenberg en Jaimie Vaes ingezet voor een dubbelinterview. Coen zei bijna nee, maar deed het later toch. Jaimie Vaes openhartig over grenzen stellen. Maar inderdaad: welke mongool heeft bedacht dat het een goed idee is om Jaimie Vaes en Coen Swijnenberg samen te interviewen…? Die mogen ze opsluiten.

Dubbelinterview met Jaimie en Coen

Toen LINDA. Coen belde voor een interview met Jaimie Vaes erbij, twijfelde hij sterk om het af te zeggen. “Volgens mij kun je geen grotere tegenpolen vinden dan jij en ik, dus ik moest wel even nadenken of ik dit interview wilde doen”, zegt hij. Maar dan plakt hij er vliegensvlug aan vast: “Maar niet lang, want ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat.” Is hij natuurlijk totaal niet, maar hij moet toch wat.

‘Ik kreeg er buikpijn van’

Voor degene die Coen trouwens niet kent: hij is radio-dj bij Radio 538. Ons favoriete radiostation waarvan we hopen dat Jan Roos daar nog eens een duet mag komen zingen met Anita Meyer. Maar dat ter zijde. Coen gaat nog even verder op de slijmtour en doet alsof het hem heel veel deed toen hij hoorde over de mishandelingen van Jaimie door Lil Kleine. “Ik kreeg buikpijn van de dingen die ik voorbij zag komen”, verklaart hij. Wat een onzin.

Jaimie Vaes openhartig over grenzen stellen

Aangezien Jaimie nul komma nul talenten heeft en vooral bekend is geworden als ‘de vriendin van Lil Kleine‘ die ook nog eens in elkaar getimmerd werd, heeft ze ook nu niks anders om over te praten. Als je Jaimie ergens ziet, weet je al zeker dat het over haar gewelddadige ex gaat. Dat kan niet anders. Huilie gaat dus ook nu nog even door: “Ik merk wel dat ik feller ben dan voorheen: ik reageer af en toe misschien wat heftiger op hem, omdat ik mezelf nooit meer in zo’n toxische situatie wil plaatsen. Ik wil controle houden, grenzen stellen.” Fijn, meid.

‘Er zit bij mij een schroefje los’

En natuurlijk is haar huidige vriend Afshin wel goed voor haar. Hij klinkt nu als de beste partner die er te vinden is: “In tegenstelling tot mijn ex is Afshin volwassen: we kunnen over dingen praten. Er is misschien nog wel een klein schroefje los bij mij, maar het wordt langzaam weer vastgedraaid.” Laten we voor haar hopen dat dat echt zo is en zo blijft, maar we zullen het afwachten.

Coen Swijnenberg deed zijn werk niet goed en degradeerde

Dan is Coen aan de beurt om een partijtje te janken over de dingen die fout gaan in zijn leven. Zo presenteerde hij eens een middagshow op Radio 538 waarbij hij op een tijdstip zat die veel luisteraars betrof. Omdat hij zijn werk gewoon niet best deed, degradeerde hij naar een minder populair tijdstip. “Ik weet dat het er in ons wereldje niet altijd chic aan toegaat, maar het kwam toch nog best hard aan”, geeft hij toe.

Het valt niet te ontkennen dat dit betekent dat je gefaald bent in je werk en daarom een stap terug moet doen. Aan Coen wordt gevraagd of het voor hem ook zo voelt. Zijn antwoord is: “Zo voelt het wel, maar dat is niet erg, want ik word gelukkig van radio maken. (…) Het is wat het is, ik lig er niet wakker van en we mogen alsnog wekelijks ons programma maken.” Fijn voor je.

Nog geen reacties