Monique Westenberg doet afstand van de media

Monique Westenberg doet afstand van de media

Monique Westenberg doet afstand van de media. Deze vrouw had een zus van Gordon kunnen zijn, want hij ‘stopt’ ook elke keer weer met de media. Voor we het weten gaat haar Instagram-account op zwart.

Monique Westenberg doet afstand van de media

In verschillende tijdschriften valt te lezen hoe Monique afstand wil doen van de media. Je lacht je toch helemaal dood? Deze vrouw wil niks liever dan aandacht. Dat uit zich juist in de media die ze zelf constant opzoekt. Rob Goossens en Luuk Ikink lachen Monique ook een beetje uit in de podcast BLVD.

‘Het is nu eenmaal je werk’

Luuk vertelt: “Ik vind bij alle BN’ers die zeggen: ‘Ik wil liever niet bekend zijn, ik wil liever niet in de media en heb hier niet zoveel mee…’ Dat is misschien best wel zo, maar dat kan je niet zeggen als je met een covershoot op een blad staat. Dat contrast is té groot.” En daar kan je hem geen ongelijk in geven.

De media is in het geval van een BN’er ook letterlijk je werk. Zeker in het geval van Monique, want die doet helemaal niks. “Het is nu eenmaal je werk en als je steeds zegt dat je het liever niet wil en je liever thuiszit met een pyjama op de bank, doe dat dan! Dan moet je niet naar een fotoshoot toegaan”, vindt Luuk. En dat klopt.

Schreeuw om aandacht

Het slaat natuurlijk werkelijk nergens op en zal daarom ook wel onzin zin. Het is natuurlijk juist weer een schreeuw om aandacht. Dat is ook waarom Gordon het altijd doet. Monique is overduidelijk ook bipolair. Rob vindt: “Als je alles doet wat je kan pakken, dan mag je natuurlijk niet zeggen dat je het met tegenzin doet.”

Beluister hieronder de uitzending van de BLVD podcast om het allemaal terug te luisteren.