Moïse Trustfull en Kaj doen goor

Mijn hemel… Moïse gaat haar vriend Kaj interviewen over ongesteldheid… Waar houdt de gekkigheid toch een keer op? Waarom moet er per se gesproken worden over het feit dat sommige mannen denken dat het maandverband op de k*t geplakt moet worden in plaats van in het ondergoed?

Laten we ook wel even voorop stellen dat het hier gaat om Kaj van der Voort. Die nep artiest met een mislukte zangcarrière heeft natuurlijk ook niet het allerhoogste IQ. Wanneer we aan Dennis zouden vragen hoe maandverband precies gebruikt moet worden weet hij het natuurlijk ook niet. En dat is dan toch eigenlijk ook wel weer triest…

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in gore feministische praat: het is te lezen bij Linda.meiden. Dat blad van die teevee-diva.

11 reacties op “Moïse Trustfull en Kaj doen goor

 1. Raimon zegt:

  Nooit eens eigen journalistiek. Alles overal afschuimen en dan plaatsen.
  Niks uit eerste hand.
  Bedelen voor 5 euro en donaties. Tieft maar in elkaar alcoholist Roos.

  3
  21
 2. Tomsen zegt:

  Onzin. Die plakrand is om superlijm op aan te brengen en dan over dit soort mensen hun samen hun samengeperste lippen te plakken, zodat ze minder achterlijk lijken. Als je er goed over nadenkt.

  4
  0
 3. Raimon zegt:

  Moise denk je dat we jou niet op de korrel hebben pik of dacht je ongestraft te kunnen reageren in het condoleance register van Mohammed B.. we zijn je niet vergeten gap tot in de pruimen tijd!!

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.