Linda de Mol weer samen met Vieze Jeroentje

Deze zagen we natuurlijk van een paar kilometer aankomen. Linda wist al heel lang dat Jeroen zijn snaak niet in zijn broek kon houden. Ook wist ze al dat hij zich misdroeg bij The Voice. Dus hun breakup was weer eens voor de show. Hij ging gelijk afkicken van zijn geilheid. Nou, dan weet je dat ze al vanaf het begin bezig zijn met een mogelijke herstart.

Onze Yvonne Coldeweijer kwam er achter dat ze gewoon weer samen zijn. Maar niet helemaal weten hoe ze daar nou mee om moeten gaan. “Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat Linda en Vieze Jeroentje zich helemaal geen raad weten wat ze nou moeten doen. Linda is als de dood dat de mensen dit niet gaan begrijpen.”

Het management van Linda ontkent niet dat de 2 weer helemaal gelukkig zijn.

UPDATE: Het management ontkent het nu wel.

21 reacties op “Linda de Mol weer samen met Vieze Jeroentje

  • Loodgietersbedrijf Hans Berkers zegt:

   Een regenpijp heeft een diameter van 7 tot 10cm, dus uw statement met Linda heeft een kontgat zo groot als een regenpijp klopt niet. Graag aanpassen naar: “Linda heeft een kontgat nog groter dan een regenpijp.”

   18
   13
  • Jeroen mist Lindas poen zegt:

   Ach heel dit circus was al van 100 km af te zien. Met de MSM hand in hand met Linda. Wordt er samen met wat mediadeskundige een plan uitgevoerd om Jeroen rustig en stapsgewijs te herintroduceren.

   12
   2
   • Jet reteketet zegt:

    Jeroen helemaal naar de andere kant van de wereld voor een cursus. Waar geheel toevallig veelvuldig de jet van de Mol te vinden was. Als een vrouw veel aandacht blijft geven weet je dat de relatie er gewoon nog steeds is.

    8
    0
    • Jet reteketet zegt:

     Jeroen helemaal naar de andere kant van de wereld voor een cursus. Waar geheel toevallig veelvuldig de jet van de Mol te vinden was. Als een vrouw veel aandacht blijft geven weet je dat de relatie er gewoon nog steeds is.

     3
     0
  • Johan D zegt:

   Hoorde dat hij J buiten de deur mag neuken omdat L niet wil neuken, zolang hij maar discreet te werk ging wat dus niet niet het geval is…

   9
   2
  • Jea zegt:

   Je kan een zeug en beer wel uit de stal halen,maar stal niet uit een zeug en beer
   Waarom was mijn opmerking verwijderd?? Zeg toch niets te veel?!

   1
   0
 1. Robbie zegt:

  Linda keert ook niet meer terug op tv, ze gaat vanwege de relatie met Jeroen vanaf heden alleen nog maar achter de schermen werken. Beiden gaan tevens ergens anders wonen en verlaten daarmee het Gooi.

  14
  2
  • Marianne Warmer zegt:

   Ach zegt ook veel ovetLinda de Mol als je zo wanhopig iemand vast wil houden. Heeft totaal geen eigenwaarde deze dame.. Welk weldenkende vrouw laat zich zo vernederen door haar partner. Sorry Linda ik had je hoger ingeschat.

   1
   0
 2. Brutus zegt:

  Jan Roos zou gaan fietsen en afvallen. Nou dan weet je het wel. De bolle schreeuwlelijk blijft natuurlijk een vroegbejaard alcoholvarken met zijn dagelijkse uitjes naar de gall & gall en als grootgebruiker van de glasbak

  8
  38
 3. Ik houd van Holland zegt:

  Wat zielig dat je niet meer normaal over straat kunt als je de Mol heet van achteren of als je een de Mol van achter hebt genomen.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.