Man Linda de Mol in sekstherapie

Dat is die vieze Jeroen Rietbergen in Amerika aan het doen. Aan het afkicken van seks. Hahahahaha. Daar in Tennessee staat een instituut die ook Amerikaanse politici afhelpt van hun dwang om seks te hebben. Nou, daar vind ik iets van.

Want even serieus, mensen. Mannen willen gewoon heel graag en vrijwel altijd van wippenstein. Wij mannen, de echte dan, zijn ook de hele dag met seks bezig. En zouden het liefste de hele dag met alles wat los en vast zit lopen viespeuken. Dat doen we niet. Waarom? Omdat de meeste vrouwen daar helemaal geen zin in hebben. Dat je door jouw machtspositie dat blijkbaar wel voor elkaar krijgt betekent niet dat je verslaafd bent, maar dat de vijver waaruit je vist gewoon groter is dan bij de rest.

Om het nu in een soort ziekte te zoeken is echt heel treurig. “Jeroen kan er niks aan doen. Jeroen is slachtoffer van zichzelf. Jeroen heeft een afwijking. We hopen dat Jeroen beter wordt.” Allemaal geleuter. Jeroen is, net als de rest van de mannen, een ouwe geilpijp en heeft door zijn positie zich onaanraakbaar gewaand. Dus ging hij erg ver om veroveringen binnen te hengelen. Dat is geen afwijking van normaal gedrag.

Wanneer het abnormaal wordt is dat als je het doet terwijl de dames in kwestie het niet willen. Dan is het aanranding of zelfs verkrachting. En dat moet keihard worden aangepakt. Maar dat een kerel bezig is om zijn seksuele driften te beantwoorden is onderdeel van de natuur. Daarvoor afkicken is hetzelfde dat je wil afkicken van de behoefte om te poepen.

21 reacties op “Man Linda de Mol in sekstherapie

 1. rollins zegt:

  Geloof ik geen meisjesbips van. Vakantie om uit de schijnwerpers te verdwijnen. Marco B en Ali B worden geslachtofferd en terecht voor de bus geflikkerd en Jeroentje wordt straks gewoon weer het neukertje van Linda, maar blijft wat in de luwte. Die mensen hebben te veel geld en teveel macht om tot inkeer te komen.

  19
  0
 2. Wouter zegt:

  Dat hele verhaal over sekstherapie is het gevolg van te veel vrouwen op de werkvloer.
  Het liefste zouden ze alle mannen chemisch castreren om het haantjesgedrag te stoppen.
  Dit begint al op de basisschool.
  Jongetjes moeten zittend plassen.
  Jongetjes mogen niet knokken.
  Jongetjes moeten leren borduren, punniken en breien.
  Jongetjes mogen geen speelgoedgeweertjes bezitten.
  Jongetjes moeten met poppen spelen.

  De helft komt gefrustreerd uit school en wordt aangepraat dat seks een afwijking betreft waarvoor hij naar therapie moet.

  De andere helft denkt dat ie een meisje is en wordt gender bender als Rosalie of een Nicky of een Janice of een ander soort freak.

  Dat is wat er mis is met Nederland.

  38
  3
 3. Jeu van de frituur zegt:

  Ik weer toevallig via via dat Jeroen een grote leuter heeft… ruim boven de 25 cm.
  Dus Linda zal hem wel terugnemen.
  Want wie anders wilt dat oude veenlijk nog eens goed binnenste buiten trekken?
  Juist. Jeroentje komt terug en offert zich weer op.
  Hij zal niet meer op tv komen. Ik schat dat hij achter de schermen met muziek bezig blijft.

  9
  2
  • Logisch zegt:

   Ik had via via gehoord dat het 40 cm strekkend vlees is.
   En ook dat hij geweldig wit rond de neus wordt als hij een erektie heeft, daar gaat wel een litertje bloed in.
   En dan kan Jeroentje niet meer nadenken. Dus hij is slachtoffer.

   12
   2
  • Trouwe Donateur zegt:

   U doet alsof het belangrijk is dat iemand een grote leuter heeft. Ondertussen hebben alle vrouwen boven de 30 hangtieten en een uitgezakte kont, dus laten we gewoon lekker normaal doen en niet teveel zeiken over andere lichamen,

   4
   4
   • Wonderwoman zegt:

    Dat zegt meer over de vrouwen waar jij blijkbaar sex mee hebt dan over ‘alle vrouwen boven de 30’. Net zoals het generaliserend is om te stellen dat alle mannen boven de 40 een hangbuik, manboobs en een halfzachte erectie hebben..

    3
    1
 4. Anti Alles zegt:

  Ik heb ook uit betrouwbare bron en tevens eerste hand gehoord, dat Jeroen elke dag een 10 kilo massastuk aan zijn lul laat hangen om hem nog wat groter te maken. Linda heeft weleens gedreigd met concurrentie uit de vergeten oorden in het Amazone gebied en de jungles van Afrika.

  8
  0
 5. Professor Paardekut zegt:

  Hier hebben we een structurele oplossing voor in de medische wetenschap, we noemen het chemische castratie. Nadeel is wel dat je geen erfgenamen meer kunt maken. Maar aan die verlopen kutkop te zien doen we daar de mensheid geen pijn mee.

  0
  0
 6. Boze Nederlander zegt:

  Zo’n kliniek is niet meer dan een alibi en onderdeel van de PR campagne. Deze schoft moet worden aangepakt zoals elke andere Nederlander. Zeker omdat het een recidivist is met een lange lijst van slachtoffers.

  5
  0
  • Anti Alles zegt:

   Klein maar moddervet ofnie Harjo! lekker man, dat vinden de vrouwtjes wel fijn hoor. Je kan beter tegen de zijkanten aanschuren, dan de baarmoeder aantikken ouwe gutsgleuf!

   5
   2
 7. Lizz zegt:

  Nou ik kan niet voor alle vrouwen spreken maar ik heb altijd nog liever een lange met normale dikte dan zo’n klein dik dingetje dat geen bevrediging geeft! De uitspraak dat lengte er niet toe doet is alleen verzonnen om het kwetsbare ego van mannen te beschermen.

  4
  2
 8. Transit zegt:

  Er zijn wel fotos dat hij is ingecheckt maar niet dat hij is aangekomen en langs de borderpolice is weten te komen. In de VS hebben ze het niet zo op buitenlandse criminelen al helemaal niet op verkrachters. Misschien kan hij een kaartje naar de Telegraaf sturen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.