Relletjes

Michella Kox bewondert Britt Dekker: ‘ik ben jaloers op haar’

Michella Kox bewondert Britt Dekker: 'ik ben jaloers op haar'

Michella Kox bewondert Britt Dekker. Ze zegt zelfs jaloers op haar te zijn, omdat Britt zich goed omhoog heeft gewerkt. De meiden zaten elf jaar geleden samen in het programma: ‘Echte Meisjes In De Jungle’. Inmiddels heeft Britt zeker een prima carrière terwijl Michella daarin achterblijft. Dat verbaasd niemand.

Gigantische ruzie met Janice Blok

RTL Boulevard sprak Michella om terug te blikken op haar deelname aan ‘Echte Meisjes In De Jungle‘ van elf jaar geleden. Daar vertelde achterlijke Mies over hoe verschrikkelijk ze het wel niet vond. Toch deed ze dit jaar ook weer mee. Ze kreeg daar gigantische ruzie met een medekandidaat Janice Blok.

Vandaag werd de eerste uitzending bekeken door de cast voordat deze maandag uitgezonden wordt. Er werd overwogen om de groep in tweeën te verdelen, omdat Michella en Janice elkaar in de haren zouden vliegen. Toch zijn ze nu samen bij het evenement aanwezig. Hopelijk gaat het niet goed en krijgen we daar nog beelden van.

Michella Kox bewondert Britt Dekker

Maar dat ter zijde. In het gesprek komt Britt Dekker ook als onderwerp aan bod. “Dat kind heeft zichzelf zo omhoog gewerkt. Ik ben hartstikke jaloers op haar”, aldus Michella Kox die het nooit zo ver heeft kunnen schoppen als ons geliefde paardenmeisje. Ze mag bij Wilfred Genee in de rij aansluiten. Hij was al jaloers op Britt, omdat zij een knuffel van John de Mol had gekregen.

Michella vervolgt: “Ik ben trots op haar. Echt wel, doe het maar eens. Van ‘dom blondje’ naar Linda de Mol-ster. Ik kan hier niet anders dan respect voor hebben.” Voor het eerst zijn we het met Michella eens. Britt heeft het inderdaad wel voor elkaar gekregen om het als ‘dom blondje’ ver te schoppen. Daar kan Dennis Schouten nog wat van leren.

Nog geen reacties