Televisie

Geen goed woord over voor Peter Gillis

Geen goed woord over voor Peter Gillis

Geen goed woord over voor Peter Gillis. Onder zijn nieuwste bericht op Instagram verschijnen wederom uitsluitend negatieve reacties. Mensen lijken nu eindelijk definitief klaar te zijn met deze maffiabaas. De invloed van RoddelPraat is weer goed te zien.

Verbloemen

Om de vreselijke situaties uit zijn leven te blijven verbloemen, plaatst Peter weer een foto met Nicol Kremers. “Als een van de hoofdsponsors van Olympia konden Nicol en ik de nieuwjaarsreceptie natuurlijk niet skippen! Gezellig geborreld met voorzitter Jaap van Lieshout in de kantine van deze mooie voetbalclub in Ommel”, schrijft Peter op Instagram.

‘Loopt nie goed af’

Hij plaatst er een bij van zichzelf met Nicol Kremers en waarschijnlijk de voorzitter Jaap. Helemaal leuk, maar dat vindt eigenlijk helemaal niemand in de reacties. Er kan niets anders meer gereageerd worden dan ‘loopt nie goed af’. Oh, toch wel…

Geen goed woord over voor Peter Gillis

Mensen reageren namelijk ook met: “Je kan beter weer wat eten. Je word nogal agressief van dat afvallen. Eet een snicker!” of: “Wat een nep vertoning. Wie heb je deze keer te grazen genomen? De eigenaar , Nicole of bezoeker?” Het vinden van een klavertje vier is nog minder uniek dan het vinden van een positieve reactie.

Oproep aan SBS 6

Gelukkig krijgen steeds meer mensen door dat deze man een echte maffiabaas is. Onze vriendin Yv zei eerder ook al: “SBS en Talpa, wanneer is het nou eens klaar met deze crimineel? Hoeveel moet Peter Gillis nog in opspraak komen in verband met mishandeling van zijn vrouw en andere personen?” En daar sluiten we ons natuurlijk weer naadloos bij aan.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties